ΜΠΑΣΚΕΤ

"Πάτησαν" τους Γουίζαρντς οι Μάβερικς με τρομερό Ντόντσιτς

Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Wednesday, Oct. 31, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Με τον Λούκα Ντόντσιτς σε θέση... τιμονιέρη, οι Μάβερικς επιβλήθηκαν εύκολα με 119-110 των Γουίζαρντς.

Ο Λούκα Ντότσιτς πραγματοποίησε ακόμα μία εμφάνιση...βετεράνου και όχι ρούκι, οδηγώντας τους Μάβερικς στην 3η φετινή τους νίκη σε 10 αγώνες. Ο Σλοβένος γκαρντ/φόργουορντ ήταν για πολλοστή φορά ο... τιμονιέρης του Ντάλας, κάνοντας ό,τι χρειαζόταν για να καταφέρουν οι Μαβς να επιβληθούν με 119-100 των Γουίζαρντς.

Το Ντάλας ήταν απολαυστικό στο πρώτο ημίχρονο, όταν και ξέφυγε με 70-49. Οι Γουίζαρντς προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας να μειώσουν κάποια στιγμή την διαφορά στην 4η περίοδο στους 6 πόντους (99-93). Κάπου εκεί όμως ήρθε ένα ξέσπασμα των Μαβς, οι οποίοι με ένα σερί 7-0 ξέφυγαν με 106-93 και "καθάρισαν" το παιχνίδι.

Ο Ντόντσιτς με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Γουέσλι Μάθιους να προσθέτει 22 πόντους και τους Χάρισον Μπαρνς και Ντένις Σμιθ από 19 πόντους. Για τους Γουίζαρντς, ο Τζον Γουόλ είχε 24 πόντους και 10 ασίστ και οι Μπράντλεϊ Μπιλ και Ότο Πόρτερ από 19 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

"Πάτησαν" τους Γουίζαρντς οι Μάβερικς με τρομερό Ντόντσιτς
"Πάτησαν" τους Γουίζαρντς οι Μάβερικς με τρομερό Ντόντσιτς

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ