ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάρτι Ντόντσιτς και Μάβερικς στο Χιούστον!

Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) dunks the ball over Houston Rockets guard James Harden, left, and Danuel House Jr., right, during the first half of an NBA basketball game, Wednesday, Nov. 28, 2018, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke)
AP Photo/Michael Wyke AP PHOTO/MICHAEL WYKE

Ο Λούκα Ντόντσιτς και οι Μάβερικς έκαναν ό,τι ήθελαν στο Χιούστον κόντρα στους προβληματικούς Ρόκετς, παίρνοντας μία άνετη νίκη με 128-108!

Ο Λούκα Ντόντσιτς και οι Μάβερικς χαίρονται το μπάσκετ. Οι Ρόκετς... όχι και τόσο, κάτι που φαίνεται. Το συναπάντημα των δύο ομάδων στο Χιούστον, λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα το Ντάλας να κάνει... πάρτι και να πάρει μία δίκαιη - και άνετη - νίκη με 128-108!

Οι Μαβς έκαναν ό,τι ήθελαν κόντρα στην προβληματική άμυνα του Χιούστον, που παίζοντας για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς τον Κρις Πολ έδειχναν - ξανά - χαμένοι.

Το Ντάλας ξέφυγε από νωρίς, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενο με 74-56 και άντεξε στους... κραδασμούς όταν οι Ρόκετς αντεπιτέθηκαν στην τρίτη περίοδο. Πήρε έτσι μία πολύτιμη νίκη και βελτίωσε το ρεκόρ του σε 10-9, όταν οι Ρόκετς την ίδια στιγμή έχουν ρεκόρ 9-11.

Ο Ντόντσιτς με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ντέβιν Χάρις να προσθέτει 20 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής και τον Τζέι Τζέι Μπαρέα 13 πόντους και 12 ασίστ σε 18 λεπτά συμμετοχής!

Για τους Ρόκετς, ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και 17 ασίστ και οι Κλιντ Καπέλα, Τζέιμς Ένις και Ντάνουελ Χάουζ από 18 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Πάρτι Ντόντσιτς και Μάβερικς στο Χιούστον!
Πάρτι Ντόντσιτς και Μάβερικς στο Χιούστον!

AP Photo/Michael Wyke

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ