ΜΠΑΣΚΕΤ

Παράταση... κορυφής για τους Νάγκετς

Denver Nuggets guard Jamal Murray reacts after hitting a 3-point basket against the Boston Celtics in the second half of an NBA basketball game, Monday, Nov. 5, 2018, in Denver. The Nuggets won 115-107. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Οι Νάγκετς τα... είδαν όλα κόντρα στους Μάτζικ στο Ορλάντο, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη με 124-118 στην παράταση, παραμένοντας στην κορυφή της Δύσης.

Οι Νάγκετς συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, έστω και αν αυτή τη φορά ζορίστηκαν πάρα πολύ κόντρα στους Μάτζικ πριν σημειώσουν ακόμα νίκη, την 7η συνεχόμενη για την ακρίβεια! Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, λοιπόν, το Ντένβερ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμο στο φινάλε, επικρατώντας με 124-118 των Μάτζικ στην παράταση.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα πραγματικό ντέρμπι στον κόσμο, με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Φρόντισαν μάλιστα να υψώσουν την αγωνία στο κατακόρυφο στο φινάλε της τέταρτης περιόδου, όταν ο Τέρενς Ρος ισοφάρισε σε 112-112 με τρίποντο, στέλνοντας το ματς στην παράταση! Στο έξτρα πεντάλεπτο ωστόσο το Ορλάντο έμεινε από δυνάμεις, με το Ντένβερ να φτάνει σε μία δίκαιη νίκη.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 31 πόντους και 8 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Νάγκετς, σε μία βραδιά που είχαν 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Πολ Μίλσαπ να προσθέτει 18 πόντους και τον Νίκολα Γιόκιτς 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Για τους Μάτζικ, ο Εβάν Φουρνιέ είχε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Νίκολα Βούτσεβιτς 24 πόντους και 15 ριμπάουντ και ο Άαρον Γκόρντον 19 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Παράταση... κορυφής για τους Νάγκετς

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ