NBA

Παραλίγο σύρραξη στο Ρόκετς - Χιτ λόγω ενός φάουλ του Ντράγκιτς

Παραλίγο σύρραξη στο Ρόκετς - Χιτ λόγω ενός φάουλ του Ντράγκιτς

Ένα κάπως σκληρό φάουλ του Γκόραν Ντράγκιτς στον Ντάνουελ Χάουζ παραλίγο να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη στο Ροκετς - Χιτ μέχρι να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

Οι Ρόκετς επιβλήθηκαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 117-108 των Χιτ, με το παιχνίδι να κυλάει ομαλά μέχρι λίγο πριν το τέλος, όταν η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει λόγω ενός δυνατού φάουλ του Γκόραν Ντράγκιτς στον Ντάνουελ Χάουζ.

Με το παιχνίδι να οδεύει προς το τέλος του, ο Σλοβένος γκαρντ είδε τον φόργουορντ να εφορμά προς το καλάθι και του έκανε κάτι σαν... τζαρτζάρισμα, γεγονός που εκνεύρισε τον Χάουζ που του πέταξε τη μπάλα και ακολούθως κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του, με τους παίκτες των δύο ομάδων να σώζουν την κατάσταση.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το φάουλ του Ντράγκιτς δεν φάνηκε να είναι τόσο δυνατό. Ο Χάουζ όμως είχε ρόλο που εκνευρίστηκε, αφού θεώρησε ότι ο γκαρντ των Χιτ σημάδεψε τον αριστερό του ώμο, στον οποίο έχει πρόβλημα και του έχει στοιχίσει την παρουσία σε κάποιους από τους προηγούμενους αγώνες του Χιούστον.

Δείτε το VIDEO με το φάουλ και την σύρραξη που έμεινε στη μέση:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ