NBA

Παου Γκασόλ: "Γοητευτικό να τελειώσω στη Μπαρτσελόνα, αλλά θέλω να παίζω στο ΝΒΑ"

Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega)
Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega) AP PHOTO/SAM ORTEGA

Ο Πάου Γκασόλ δήλωσε για ακόμα μία φορά ότι θα του άρεσε η προοπτική να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, αλλά προτιμάει να αγωνίζεται στο ΝΒΑ.

Τα τελευταία χρόνια ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι ο Πάου Γκασόλ θα κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Φέτος αυτή η φήμη ήταν πιο έντονη από ποτέ, ειδικά από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Μπλέιζερς. Ο ίδιος ωστόσο εξακολουθεί να είναι... διπλωματικός επί του θέματος.

Ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος φέτος δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι, παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN, όταν και του τέθηκε για πολλοστή φορά το ερώτημα αν σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Και η απάντησή του μάλλον τα έλεγε όλα.

"Πάντα ήταν ελκυστικό αυτό το σενάριο. Από τότε που έφυγα από την Ισπανία είπα όμως ότι όσο περισσότερο παίξω στο ΝΒΑ, κάτι που λατρεύω, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να επιστρέψω στην Ισπανία" δήλωσε αρχικά ο Γκασόλ, για να προσθέσει:

"Ο Μαρκ (σ.σ Γκασόλ, ο αδελφός του) είπε πρόσφατα ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Τζιρόνα, όπου έπαιξε πριν πάει στο ΝΒΑ, επειδή σημαίνει πολλά για αυτό, όπως η Μπαρτσελόνα σημαίνει πολλά για εμένα. Θα δούμε όμως. Ίσως γίνει, ίσως είναι γραφτό, ίσως όχι. Είναι γοητευτικό, αλλά ακόμα θέλω να παίζω στην καλύτερη λίγκα του κόσμου, με τους καλύτερους παίκτες".

AP Photo/Sam Ortega

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ