NBA

Πάου Γκασόλ: "Δεν ξέρω αν ο χρόνος είναι υπέρ ή κατά μου"

Injured Portland Trail Blazers player Pau Gasol sits on the bench during an NBA basketball game between the Golden State Warriors and the Trail Blazers in San Francisco, Monday, Nov. 4, 2019. (AP Photo/Jeff Chiu)
Injured Portland Trail Blazers player Pau Gasol sits on the bench during an NBA basketball game between the Golden State Warriors and the Trail Blazers in San Francisco, Monday, Nov. 4, 2019. (AP Photo/Jeff Chiu) AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε στην ισπανική τηλεόραση και απάντησε -για ακόμη μία φορά- στο ερώτημα αν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα της απόσυρσης.

Ο Πάου Γκασόλ έχει κλείσει ένα χρόνο μακριά από τα γήπεδα, δεδομένου ότι η τελευταία εμφάνισή του καταγράφηκε στις 10 Μαρτίου 2019 με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς. Ο 40χρονος σέντερ έχει περάσει δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου σε αυτό το διάστημα, δείγμα της επιθυμίας του να επιστρέψει στην δράση και να ξαναφορέσει -μεταξύ άλλων- τη φανέλα της Ισπανίας, με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε νέα συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική τηλεόραση εξήγησε πως η απόσυρση δεν αποτελεί πρώτη σκέψη για τον ίδιο, το γεγονός όμως πως ουδείς γνωρίζει πότε θα επανέλθουν όλοι στην δράση αποτελεί ένα μικρό... πρόβλημα.

"Αυτό είναι ένα ερώτημα που αποτυπώνει την αβεβαιότητα που υπάρχει αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά κιόλας, αν όλα όσα γίνονται και ο χρόνος που περνάει είναι υπέρ μου (για να αναρρώσει πλήρως) ή κατά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: "Από τη μία, έχω τη δυνατότητα να κάνω τις θεραπείες και να προχωρήσω την αποκατάστασή μου, αλλά από την άλλη μειώνεται ο χρόνος που μπορώ να είμαι στο γήπεδο".

AP Photo/Jeff Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ