ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έμεινε ελεύθερος ο Πέιν

ΑΦΙΞΗ ΠΕΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΠΕΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δύο μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Έιντριαν Πέιν αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Η Βιλερμπάν θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Ακριβώς δύο μήνες διήρκεσε το δεύτερο πέρασμα του Έιντριαν Πέιν από τον Παναθηναϊκό . Η "πράσινη" ΚΑΕ έλυσε τη συνεργασία της με τον Αμερικανό σέντερ δύο μήνες μετά την απόκτησή του (στις 13 Ιανουαρίου τον είχε ανακοινώσει), καθώς δεν υπολογίζεται πλέον από τον Ρικ Πιτίνο. Σύμφωνα, δε, με γαλλικά δημοσιεύματα, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Πέιν θα είναι η Βιλερμπάν, με την οποία έχει ήδη έρθει σε συμφωνία.

Το πέρασμα του 28χρονου σέντερ υπήρξε ακόμα πιο σύντομο και από το πρώτο, όταν είχε υπογράψει τον Φεβρουάριο του 2018 και έπαιξε μέχρι το τέλος της (ευρωπαϊκής) σεζόν 2017/18 στον Παναθηναϊκό. Φέτος ο Πέιν αγωνίστηκε μόνο σε τέσσερα παιχνίδια με τους "πράσινους" στην EuroLeague, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 27'19'' και απολογισμό 2,5 πόντους και 3 ριμπάουντ, καθώς δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στο rotation του Πιτίνο.

Ένας λόγος που συνέβη αυτό είναι και η καλή παρουσία των δύο Ελλήνων σέντερ του Παναθηναϊκού, του Γιώργου Παπαγιάννη και του Ιαν Βουγιούκα, με τον πρώτο ειδικά να κερδίζει τον τελευταίο καιρό την εμπιστοσύνη του Αμερικανού προπονητή. Ο Πέιν, από τη μεριά του, θα παίζει από εδώ και στο εξής στο EuroCup, αρκεί βέβαια η γαλλική ομάδα να ξεπεράσει απόψε το εμπόδιο της Ανδόρας, με την οποία είναι ισόπαλη στην προημιτελική σειρά (1-1 νίκες).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ