NBA

Παλαίμαχος γέλασε με τον Ντέβιν Μπούκερ και θυμήθηκε τον Κόμπε

Παλαίμαχος γέλασε με τον Ντέβιν Μπούκερ και θυμήθηκε τον Κόμπε

Ο Ντέβιν Μπούκερ "την έπεσε" στον Τζόακιμ Νοά για τα double-teams σε καλοκαιρινό αγώνα και ο παλαίμαχος Γουίλ Κόνροϊ θυμήθηκε πως αντιδρούσε σε τέτοιες περιπτώσεις ο Κόμπε Μπράιαντ.

Ενα video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδύκτιο και δείχνει τον Ντέβιν Μπούκερ να εκνευρίζεται από το double-team που του έστειλε ο Τζόακιμ Νοά, "έπεσε" στο timeline του παλαίμαχου NBAer Γουίλ Κόνροϊ που εργάζεται εδώ και μερικά χρόνια στην ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου Washington μετά από μια καλή καριέρα στο άθλημα σχεδόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

" Δεν κάνουμε double-teams σε τέτοια παιχνίδια. Μου κάνουν αυτή τη μ@λ@κία όλη τη χρονιά, ας δουλέψουμε τώρα το παιχνίδι μας ρε φίλε" φωνάζει ο σταρ των Φοίνιξ Σανς στον Νοά, που του απαντάει: " Κάνουμε κανονικά double-teams, είναι μέρος του παιχνιδιού".

Ο Κόνροι πήρε, λοιπόν, αυτό το video και σχολίασε: " Θυμάμαι όταν ήμουν στο training camp των Λέικερς το 2006, κάναμε αμέσως σε κάθε φάση double-team στον Κόμπε Μπράιαντ. Ποτέ δεν θύμωσε, και ΠΟΤΕ δεν πάσαρε! Μας έλεγε να του στέλνουμε τρία άτομα για να τον μαρκάρουν. Ήταν εκείνη η χρονιά που έβαλε 60 στους Μάβερικς χωρίς να παίξει στην τέταρτη περίοδο".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ