NBA

"Παίζει" τη δουλειά του ο Μπρετ Μπράουν στο Game 7

"Παίζει" τη δουλειά του ο Μπρετ Μπράουν στο Game 7
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Μπρετ Μπράουν βρίσκεται στην δυσκολότερη θέση στον αποψινό 7ο αγώνα των 76ερς με τους Ράπτορς στο Τορόντο, αφού ενδεχόμενη ήττα ίσως του κοστίσει την δουλειά του.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των 76ερς στον αποψινό αγώνα με τους Ράπτορς (13/5, 02:00) στον έβδομο αγώνα της προημιτελικής σειράς των ανατολικών playoffs . Το ίδιο ισχύει και για τις πιθανότητες ο Μπρετ Μπράουν να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν.

Ο δημοσιογράφος των Νιου Γιορκ Τάιμς γράφει στο τελευταίο άρθρο του ότι ο Μπράουν παίζει ουσιαστικά την δουλειά του απόψε, καθώς " έχει λίγες πιθανότητες να επιβιώσει από μία έξοδο στον δεύτερο γύρο των playoffs". Αυτό, βέβαια, δεν είναι δα και νέο για τον Μπράουν, καθώς οι φήμες απόλυσης τον ακολουθούν εδώ και μία διετία στην Φιλαντέλφια, κι ας υπέγραψε τον Μάιο του 2018 επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2022.

Ο Μπράουν ανέλαβε την δουλειά στους 76ερς πριν από έξι χρόνια, την πρώτη του στο ΝΒΑ ως πρώτος προπονητής, και έχει έκτοτε ρεκόρ 178-314. Ο 58χρονος προπονητής χρειάστηκε να περάσει μάλιστα και την δυσκολότερη περίοδο στην ιστορία της ομάδας, καθώς την πρώτη τριετία οι Σίξερς κέρδισαν συνολικά 47 αγώνες και υπέστησαν 199 ήττες. Το "Process" βρισκόταν ακόμα στα σπάργανα...

Όλα αυτά άλλαξαν την τελευταία διετία, καθώς η "Φίλι" κέρδισε πάνω από 50 αγώνες στην κανονική περίοδο και φέτος χτυπάει την πόρτα των ανατολικών τελικών για πρώτη φορά από το 2001 μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Τορόντο στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με 112-101 . Προφανώς, όμως, αυτό δεν είναι αρκετό.

Photo credits: AP Photo/Mary Altaffer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ