NBA

Παίρνουν Μπέιζμορ και δίνουν Τέρνερ οι Μπλέιζερς

Παίρνουν Μπέιζμορ και δίνουν Τέρνερ οι Μπλέιζερς

Οι Μπλέιζερς συμφώνησαν να στείλουν τον Έβαν Τέρνερ στην Ατλάντα με αντάλλαγμα τον Κεντ Μπέιζμορ, σύμφωνα με το ESPN.

Με τον κίνδυνο να χάσουν τον Ρόντνι Χουντ στην ελεύθερη αγορά, οι Μπλέιζερς αποφάσισαν να βρουν ήδη τον αντικαταστάτη του. Τον βρήκαν στο πρόσωπο του Κεντ Μπέιζμορ, τον οποίον θα αποκτήσουν από τους Χοκς μέσω ανταλλαγής σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ESPN, Έιντριαν Γουοναρόβσκι. Τι θα δώσουν στην Ατλάντα; Τον Έβαν Τέρνερ, που είδε τον ρόλο του να μειώνεται την τελευταία χρονιά.

Ο 30χρονος Μπέιζμορ είναι καλύτερος σκόρερ από τον Τέρνερ και μοιάζει πολύ αγωνιστικά με τον Χουντ, πέραν του ότι και οι δύο είναι αριστερόχειρες. Την προηγούμενη χρονιά ο Μπέιζμορ είχε 11,6 πόντους, 3,9 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο στους Χοκς, αλλά με άσχημα ποσοστά ευστοχίας (40,2% συνολικά και 32,0% στα τρίποντα).

Ο Έβαν Τέρνερ, από την άλλη, δεν είχε και τόσο καλή χρονιά στο Πόρτλαντ, κάτι που προδίδουν και οι μέσοι όροι του: 6,8 πόντοι, 4,5 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ. Ο 30χρονος γκαρντ έχει επίσης και παρόμοιο συμβόλαιο με τον Μπέιζμορ. Και οι δύο θα μπουν στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου τους, με τον Μπέιζμορ να παίρνει 19,2 εκατομμύρια και τον Τέρνερ 18,6.

Λίγα λεπτά αργότερα την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Τέρνερ, στέλνοντας το εξής μήνυμα στους (πρώην) συμπαίκτες του και ειδικά στον Μάιερς Λέοναρντ (που τον αποχαιρέτησε πρώτος) μέσω του Twitter: " Σε ευχαριστώ φίλε μου. Πέρασα ωραία, συνεχίστε να παλεύετε".

Photo credits: AP Photo/Ted S. Warren

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ