NBA

Παίκτης των Σανς συνελήφθη και το έσκασε με τις χειροπέδες

Παίκτης των Σανς συνελήφθη και το έσκασε με τις χειροπέδες
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Νέα μπλεξίματα για τον Τζος Τζάκσον των Φοίνιξ Σανς, που συνελλήφθη και -σαν να μην έφτανε αυτό- το έσκασε παρά το γεγονός ότι φορούσε χειροπέδες.

Στα 22 του χρόνια, μετά από δύο σεζόν επαγγελματικής καριέρας στο ΝΒΑ, ο Τζος Τζάκσον συνεχίζει να προκαλεί με τα καμώματά του εκτός γηπέδων. Ο ύψους 2μ.03 φόργουορντ της ομάδας του Φοίνιξ συνελήφθη στο Μαϊάμι, καθώς προσπάθησε με επιμονή να μπει στον VIP χώρο συναυλίας, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του φορέσουν χειροπέδες. Και όμως, ο νεαρός μπασκετμπολίστας δεν έμεινε -κυριολεκτικά- με δεμένα χέρια, καθώς το έσκασε με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πλέον περισσότερες από μία κατηγορίες.

Ο Τζάκσον κατηγορείται για αντίσταση κατά των αρχών και απόδραση, με τους παράγοντες των Φοίνιξ Σανς να έχουν ενημερωθεί σχετικά και να παρακολουθούν την υπόθεση. Στην Αριζόνα δεν είναι ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά του παίκτη που επέλεξαν στο νούμερο 4 του NBA Draft 2017, δεν έχουν ξεχάσει ότι εκείνος αρνήθηκε να παραβρεθεί πριν από μερικούς μήνες σε εκδήλωση της ομάδας για να γιορτάσει σε party φίλου του και μένει να δούμε αν ο νέος κόουτς, Μόντι Γουίλιαμς, θα τον στηρίξει ή θα ζητήσει την παραχώρησή του.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ