NBA

Πάγωσε ο χρόνος με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Τομπάιας Χάρις

Πάγωσε ο χρόνος με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Τομπάιας Χάρις

Σοκαριστική πτώση είχε ο Τομπάιας Χάρις στο Game 4 ανάμεσα στους Σίξερς και τους Σέλτικς, ευτυχώς όμως σηκώθηκε και αποχώρησε με τις δικές του δυνάμεις για τα αποδυτήρια πριν γυρίσει στο ματς (VIDEO).

Σταμάτησε ο χρόνος στα τέλη της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης ανάμεσα στους Σίξερς και τους Σέλτικς, όταν ο Τομπάιας Χάρις λίγο έλειψε να βρεθεί σε μια πραγματικά πολύ άσχημη κατάσταση. Ο φόργουορντ των Σίξερς προσπάθησε να κόψει τον Τζέισον Τέιτουμ, με τα πόδια τους να μπερδεύονται στον αέρα και εκείνον να προσγειώνεται στο παρκέ με το πρόσωπο.

Ο Χάρις έμεινε στο έδαφος με αίματα γύρω του, οι παίκτες των Σέλτικς δεν τον πλησίασαν καθώς δεν ήταν ξεκάθαρο αν είχε τις αισθήσεις του, ζήτησαν ιατρική βοήθεια και ευτυχώς ο παίκτης του Μπρετ Μπράουν σηκώθηκε μετά από λίγα λεπτά για να αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια και το ιατρικό κέντρο ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Αυτές ήταν καθαρές, με αποτέλεσμα, όσο απίθανο κι αν ακούγεται, ο παίκτης των Σίξερς να γυρίσει στο ματς 5:12 πριν από την ολοκλήρωσή του προς έκπληξη όλων!

Δείτε την σκληρή στιγμή με τον τραυματισμό του Τομπάιας Χάρις:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ