ΜΠΑΣΚΕΤ

"Παγωμάρα" στους Θάντερ: Άλλους 2 μήνες εκτός δράσης ο Ρόμπερσον

Oklahoma City Thunder guard Andre Roberson (21) in the second half of an NBA preseason basketball game Tuesday, Oct. 10, 2017, in Denver. The Thunder won 96-86. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Άσχημα νέα για τους Θάντερ, αφού όπως έγινε γνωστό ο Αντρέ Ρόμπερσον υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες ακόμα.

Χωρίς τον Αντρέ Ρόμπερσον θα πρέπει να πορευτούν οι Θάντερ τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο. Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ - ο οποίος είχε υποστεί ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο - χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν από τα ράμματα.

Πρόκειται για ένα πισωγύρισμα για τον Ρόμπερσον, ο οποίος με βάση τον αρχικό σχεδιασμό υπολογιζόταν να επιστρέψει στην δράση αρχές Νοεμβρίου.

Ο Ρόμπερσον θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο ΝΒΑ, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να μένει στο παρκέ παρά το γεγονός ότι αν και περιφερειακός σουτάρει με το "παιδικό" 46.7% από την γραμμή των βολών και μάλιστα την περασμένη σεζόν είχε 31.6%!

Με τον Ρόμπερσον εκτός δράσης, την θέση του σούτινγκ γκαρντ στην Οκλαχόμα Σίτι αναμένεται να καλύψουν οι 'Αλεξ Αμπρίνες, Τεράνς Φέργιουσον και Τίμοθε Λουάου-Καμπαρό.

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ