ΜΠΑΣΚΕΤ

"Παγωμάρα" στο Σικάγο, έχασαν τον βασικό τους άσο οι Μπουλς

Chicago Bulls' Kris Dunn, front, dribbles past Charlotte Hornets' Michael Carter-Williams, back, during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Tuesday, Feb. 27, 2018. The Hornets won 118-103. (AP Photo/Bob Leverone)
Chicago Bulls' Kris Dunn, front, dribbles past Charlotte Hornets' Michael Carter-Williams, back, during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Tuesday, Feb. 27, 2018. The Hornets won 118-103. (AP Photo/Bob Leverone) AP

Άσχημα ξεκίνησε η χρονιά για τους Σικάγο Μπουλς, καθώς ο head coach Φρεντ Χόιμπεργκ ανακοίνσε στα media το μέγεθος του τραυματισμού του Κρις Νταν.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε η σεζόν 2018/19 για τους Μπουλς και η τρίτησεζόν στην επαγγελματική καριέρα του Κρις Νταν. Ο 24χρονος πόιντ γκαρντ, ο βασικός άσος της ομάδας του Σικάγο, τραυματίστηκε στο γόνατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Ντάλας Μάβερικς, "έβγαλε" το ματς και επιδείνωσε την κατάσταση, με αποτέλεσμα την Τρίτη (23/10) ο προπονητής Φρεντ Χόιμπεργκ να ανακοινώσει πως θα τον στερηθεί για 4-6 εβδομάδες.

Ο Νταν είχε μετακομίσει πέρυσι στο Σικάγο από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς μαζί με τον Ζακ ΛαΒίν για να κάνει ο Τζίμι Μπάτλερ το αντίστροφο δρομολόγιο, έκανε καλή σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα (13.4 πόντοι, 4.3 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα ανά 29.3 λεπτά συμμετοχής σε 52 αγώνες), ταλαιπωρήθηκε όμως με τραυματισμούς, το ίδιο και φέτος με αποτέλεσμα να κάνει βήματα προς τα πίσω την ώρα που όλοι περίμεναν την εκτόξευσή του προς τα εμπρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ