ΜΠΑΣΚΕΤ

"Παγωμάρα" με Γκασόλ στους Σπερς

San Antonio Spurs center Pau Gasol (16) in the first half during an NBA basketball game against the Phoenix Suns, Wednesday, Oct. 31, 2018, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri)
AP Photo/Rick Scuteri AP PHOTO/RICK SCUTERI

Λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στην δράση ο Πάου Γκασόλ τραυματίστηκε ξανά, με αποτέλεσμα οι Σπερς να ανακοινώνουν ότι θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον!

Τα άσχημα νέα δεν έχουν τελειωμό για τους Σπερς. Δεν έφτανε στο Σαν Αντόνιο η βαριά ήττα με 39 πόντους διαφορά από τους Γουλβς , ήρθαν και τα νέα για τον Πάου Γκασόλ για να γίνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Με τον Ισπανό να χάνει το 12ο συνεχόμενο παιχνίδι του λόγω τραυματισμού, αλλά να θεωρείται ότι ήταν κοντά στην επιστροφή του στην δράση, οι Σπερς γνωστοποίησαν ότι τελικά θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον!

Ο Γκασόλ αφαίρεσε πρόσφατα την προστατευτική μπότα που φορούσε στο αριστερό πόδι, αλλά όταν ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις εξακολούθησε να αισθάνεται ενοχλήσεις, με τις νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε να αποκαλύπτουν ότι είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης! " Σταμάτησε να προπονείται επειδή οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης. Θα φορέσει ξανά προστατευτική μπότα" δήλωσε σχετικά ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ανακοινώνοντας τα άσχημα μαντάτα.

Στην 17η σεζόν του στο ΝΒΑ ο Γκασόλ ξεκίνησε την σεζόν ερχόμενος από τον πάγκο, έχοντας 6.8 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Rick Scuteri

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ