NBA

Ουτζίρι: "Βελτιώθηκαν οι σχέσεις μου με τον Κέισι"

Ουτζίρι: "Βελτιώθηκαν οι σχέσεις μου με τον Κέισι"

ΟGMτων Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, μίλησε για τη δύσκολη απόφαση που πήρε το καλοκαίρι του 2018 απομακρύνοντας από την τεχνική ηγεσία τον Ντουέιν Κέισι.

Στο φινάλε της σεζόν 2017-18 οι Τορόντο Ράπτορς έδειχναν πως είχαν πιάσει ταβάνι και έπρεπε να παρθούν γενναίες αποφάσεις ώστε να έρθει το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

ΟGMτης ομάδας, Μασάι Ουτζίρι, αποφάσισε να προχωρήσει σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις. Έστειλε τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν στους Σαν Αντόνο Σπερς παίρνοντας τον Καουάι Λέοναρντ, ενώ παράλληλα εμπιστεύτηκε για τη θέση τουheadcoachτον Νικ Νερς, απομακρύνοντας τον Ντουέιν Κέισι.

Ο τελευταίος μετρούσε επτά χρόνια στον πάγκο των Καναδών και κατά γενική ομολογία η παρουσία του ήταν πετυχημένη. Ο Ουτζίρι δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς οι Ράπτορς ένα χρόνο αργότερα πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στοNBCγια την απόλυση του Κέισι ο έμπειρος παράγοντας υποστήριξε: " Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρωινό που έπρεπε να ανακοινώσω την απόφασή μου στον κόουτς Κέισι. Ήταν απίστευτα δύσκολο για μένα, αλλά έπρεπε να προχωρήσουμε. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω δουλέψει μαζί του. Ήταν δύσκολα, ωστόσο οι σχέσεις μου μαζί του και με την οικογένειά του έχουν πλέον βελτιωθεί".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ