NBA

Όταν οι Μπουλς έφτασαν μια ανάσα απο την ανταλλαγή του Πίπεν με τον Κεμπ

Όταν οι Μπουλς έφτασαν μια ανάσα απο την ανταλλαγή του Πίπεν με τον Κεμπ

Μια τρομερή ιστορία από το 1994 μοιράστηκε ο Τζέιλεν Ρόουζ, που υποστήριξε ότι οι Μπουλς και οι Σόνις έφτασαν μια ανάσα από το να ανταλλάξουν τον Σκότι Πίπεν με τον Σον Κεμπ (VIDEO).

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από τις ιστορίες που αποκαλύπτονται με πολλά χρόνια καθυστέρηση. Τα "What If" του ΝΒΑ είναι πολλά, ο κόσμος λατρεύει αυτές τις συζητήσεις και αρκετοί παλαίμαχοι τρελαίνονται να ρίχνουν λάδι στη φωτιά για να γυρίζουν για λίγο στο προσκήνιο. Ο Τζέιλεν Ρόουζ είναι σίγουρα ένας από αυτούς που προσπαθεί συχνά να πετάξει μια σπίθα για μια μεγάλη φωτιά και το έκανε για άλλη μία φορά λέγοντας στην εκπομπή Jalen and Jacoby πως οι Μπουλς έφτασαν μια ανάσα πριν από την ανταλλαγή του Σκότι Πίπεν με τον Σον Κεμπ, μια ανταλλαγή που θα τον έστελνε πιθανότατα και εκείνον στο Σικάγο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ρόουζ οι Ταύροι συμφώνησαν να στείλουν τον Πίπεν και την επιλογή τους στο νούμερο 21 του NBA Draft 1994 στο Σιάτλ, ώστε να πάρουν από τους Σόνικς τον Κεμπ και το νούμερο 11. Έτσι θα επέλεγαν τον Ρόουζ που τελικά έπεσε στο νούμερο 13 και βρέθηκε στους Ντένβερ Νάγγετς καθώς Μπουλς και Σόνικς δεν έφτασαν ποτέ σε συμφωνία.

Εκείνη τη σεζόν οι Ταύροι ξεκίνησαν την προσπάθειά τους χωρίς τον Μάικλ Τζόρνταν που επέστρεψε τον Μάρτιο του 1995 στα παρκέ μετά απο την πρώτη του αποχώρηση από το ΝΒΑ και μάλλον θα αισθάνθηκαν τυχεροί για το γεγονός ότι κράτησαν τον Πίπεν καθώς ο "Ινδιάνος" έκανε μια σπουδαία χρονιά με 21.4 πόντους, 8.1 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ, 2.9 κλεψίματα και 1.1 μπλοκ ανά 38.2 λεπτά συμμετοχής σε 79 αγώνες της κανονικής περιόδου. Αν και ένα τρίο με τους Τζόρνταν - Ρόουζ - Κεμπ μάλλον δεν θα ήταν και τόσο άσχημο. Σίγουρα τώρα, 26 χρόνια μετά, ακούγεται τρομερά ιντριγκαδόρικο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ