NBA

Όστιν Ρίβερς: "Αστερίσκος στον πρωταθλητή ως το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην ιστορία"

Όστιν Ρίβερς: "Αστερίσκος στον πρωταθλητή ως το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην ιστορία"
AP Photo/David J. Phillip AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Ο Όστιν Ρίβερς δήλωσε ότι η φετινή σεζόν θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο δύσκολες όλων των εποχών και όποια ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα θα έχει πραγματοποιήσει άθλο.

Το ΝΒΑ βάζει τις τελευταίες πινελιές ενόψει της επανέναρξης της σεζόν στις 30 Ιουλίου. Πολύς κόσμος αναφέρει ότι δίπλα στο όνομα του πρωταθλητή θα υπάρχει αστερίσκος. Ο Όστιν Ρίβερς συμφωνεί για τον αστερίσκο. Διαφωνεί όμως ότι αυτό θα πρέπει να μειώσει την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο γκαρντ των Ρόκετς παραχώρησε συνέντευξη και όταν ρωτήθηκε σχετικά έδωσε μία ενδιαφέρουσα απάντηση, που δείχνει το σκεπτικό του.

" Πιστεύω ότι όποιος κατακτήσει το πρωτάθλημα θα έχει έναν αστερίσκο δίπλα. Αλλά μόνο επειδή θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα που κατακτήθηκαν ποτέ" δήλωσε αρχικά ο Ρίβερς, για να προσθέσει στην συνέχεια:

" Θα ζητηθεί από παίκτες που καθόντουσαν για 3-4 μήνες να επιστρέψουν και να ξαναβρούν χημεία. Μετά να παίξουν εν μέσω πανδημίας, ενώ παλεύουν για το 'Black Lives matter'. Συμβαίνουν πολλά αυτή την περίοδο. Είναι τρελές εποχές και ανησυχούμε για πολλά.

Εν μέσω όλων αυτών οι παίκτες πρέπει να αφήσουν τις οικογένειές τους και να ζήσουν απομονωμένοι σε μία φούσκα. Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν και ακόμα περισσότερους πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στην ιστορία. Δεν είχαμε ποτέ ξανά μία σεζόν σαν αυτή. Ποτέ".

AP Photo/David J. Phillip

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ