NBA

Οριστικά εκτός από το Game 5 με τους Λέικερς ο Ντέιμιαν Λίλαρντ

Portland Trail Blazers' Damian Lillard handles the ball during the third quarter of an NBA basketball game against the Denver Nuggets, Thursday, Aug. 6, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Portland Trail Blazers' Damian Lillard handles the ball during the third quarter of an NBA basketball game against the Denver Nuggets, Thursday, Aug. 6, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Δύσκολα τα πράγματα για τους Μπλέιζερς, που χάνουν 3-1 από τους Λέικερς και δεν θα έχουν στο Game 5 της σειράς τον Ντέιμιαν Λίλαρντ εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Χωρίς τον απόλυτο ηγέτη τους, τον Ντέμιαν Λίλαρντ, θα αντιμετωπίσουν οι Μπλέιζερς τους Λέικερς στο Game 5 της σειράς για τον πρώτο γύρο των playoffs της Δυτικής Περιφέρειας. Ο πόιντ γκαρντ της ομάδας του Πόρτλαντ πήρε τα αποτελέσματα και της δεύτερης εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε, τα οποία έδειξαν ότι το γόνατό του δεν είναι σε θέση να αντέξει στις πιέσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Οι Λέικερς προηγούνται με 3-1 και χρειάζονται μία νίκη για να προκριθούν στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς Ρόκετς - Θάντερ (2-2).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ