ΜΠΑΣΚΕΤ

Οριακή η κατάσταση στους Τίμπεργουλβς, για προπονητή και παίκτες

MINNEAPOLIS, MN - OCTOBER 21: Head Coach Tom Thibodeau of the Minnesota Timberwolves looks on during the game against the Charlotte Hornets on October 21, 2016 at Target Center in Minneapolis, Minnesota. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photo by Jordan Johnson/NBAE via Getty Images)
MINNEAPOLIS, MN - OCTOBER 21: Head Coach Tom Thibodeau of the Minnesota Timberwolves looks on during the game against the Charlotte Hornets on October 21, 2016 at Target Center in Minneapolis, Minnesota. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photo by Jordan Johnson/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, η κατάσταση μοιάζει οριακή. Όχι μόνο για τον Τζίμι Μπάτλερ, αλλά και για τον Τομ Θίμποντο.

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε προς την έναρξη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ (16/10), τόσο χειρότερη μοιάζει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους Τίμπεργουλβς. Ο Τζίμι Μπάτλερ επιμένει να απέχει από την προετοιμασία και ζητά ανταλλαγή, ο Τομ Θίμποντο δεν θέλει να τον παραχωρήσει, η διοίκηση της ομάδας της Μινεσότα διαφωνεί μαζί του, οι παίκτες των "Λύκων" δεν ενδιαφέρονται να παίξουν ξανά με τον 29χρονο περιφερειακό και ουδείς μπορεί να μαντέψει τι θα συμβεί σε αυτή την πολύ άβολη κατάσταση.

Τρεις εβδομάδες μετά το trade request του Μπάτλερ και λίγες μόλις μέρες μετά τη συμφωνία Τίμπεργουλβς - Χιτ που χάλασε στις... καθυστερήσεις, όλοι έχουν πεισμώσει και δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως οι παίκτες είναι ενοχλημένοι τόσο με τον Μπάτλερ, όσο και με τον Θίμποντο, από τη μία γιατί ο συμπαίκτης τους δεν θέλει να βρίσκεται στο πλευρό τους κι από την άλλη γιατί ο προπονητής τους επιμένει να τον θέλει στη Μινεσότα.

Ένα είναι σίγουρο. Ο Μπάτλερ συνεχίζει να προπονείται μόνος του και δεν δείχνει διάθεση να ενσωματωθεί στο σύνολο μέχρι να παραχωρηθεί, ωστόσο υπάρχουν κι εκείνοι που πιστεύουν ότι η διοίκηση των Τίμπεργουλβς μπορεί να ξεφορτωθεί σύντομα και τον Τομ Θίμποντο με τον οποίο υπάρχει ξεκάθαρη διάσταση απόψεων. Όλα αυτά, λίγες μόλις μέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν, μια σεζόν στην οποία οι Τίμπεργουλβς ονειρεύονταν τα Playoffs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ