NBA

Opt-out ο Ίρβινγκ, free agent και επίσημα

Opt-out ο Ίρβινγκ, free agent και επίσημα
AP Photo/Joel Auerbach AP PHOTO/JOEL AUERBACH

Ελεύθερος να διαπραγματευθεί (από τις 30/6) με όποια ομάδα θέλει είναι ο Καϊρί Ίρβινγκ, που πέταξε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και εκτός απροόπτου αποχωρεί από τους Μπόστον Σέλτικς.

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Καϊρί Ίρβινγκ, που αποφάσισε να πετάξει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (21.329.750 δολάρια) για να βγει στην αγορά ως free agent. O 27χρονος πόιντ γκαρντ φαίνεται πως έχει ήδη αποχαιρετήσει τους Σέλτικς, με τους Νετς να θεωρούνται αυτή τη στιγμή το φαβορί για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους και τους Λέικερς να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Ο Ίρβινγκ είχε τη σεζόν 2018/19 μέσους όρους 23.8 πόντων από 53.3% στο δίποντο, 40.1% στο τρίποντο και 87.3% στις βολές, μαζί με 5 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 67 λεπτά συμμετοχής. Έχει παίξει έξι σεζόν με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς και δύο με εκείνη των Μπόστον Σέλτικς που θα κάνουν μια προσπάθεια για να τον κρατήσουν, ωστόσο γνωρίζουν πως δύσκολα θα τα καταφέρουν.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ