ΜΠΑΣΚΕΤ

Ονειρεμένος Ίρβινγκ, υπέταξε τους Ράπτορς

Boston Celtics guard Kyrie Irving (11) passes the ball against the defense of Toronto Raptors forwards Pascal Siakam (43) and Serge Ibaka (9) in the fourth quarter of an NBA basketball game, Friday, Nov. 16, 2018, in Boston. Irving scored 43 points to lead the Celtics to a 123-116 victory in overtime. (AP Photo/Elise Amendola)
AP Photo/Elise Amendola AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

Με τον Καϊρί Ίρβινγκ να κάνει πράγματα και θαύματα, οι Σέλτικς κέρδισαν με 123-116 τους Ράπτορς στην παράταση, σε ένα παιχνίδι με ατμόσφαιρα playoffs!

Οι Σέλτικς και οι Ράπτορς πρόσφεραν στον κόσμο ένα τρομερό παιχνίδι. Στο τέλος, οι Σέλτικς βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν με 123-116 και έχουν να ευχαριστούν τον Καϊρί Ίρβινγκ για αυτό.

Ο All Star γκαρντ πραγματοποίησε ονειρεμένη εμφάνιση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 43 πόντους (season high) με 18/26 σουτ και 11 ασίστ, παίρνοντας από το χέρι τους Ράπτορς.

Άξιος συμπαραστάτης του Ίρβινγκ ηταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 21 πόντους, με τον Γκόρντον Χέιγουορντ να προσθέτει 15 πόντους σε 39 λεπτά συμμετοχής (season high).

Για τους Ράπτορς, που γνώρισαν την 3η σερί ήττα τους, ο Κουάι Λέοναρντ είχε 31 πόντους και 15 ριμπάουντ, ο Σερτζ Ιμπάκα 21 πόντους και ο Πασκάλ Σιάκαμ 16 πόντους, ενώ ο Κάιλ Λόουρι έμεινε στους 14 πόντους με 3/12 σουτ.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οι δύο ομάδες σκόραραν με ευκολία στο ξεκίνημα του αγώνα, με το σκορ να πηγαίνει ψηλά και τους Σέλτικς να κλείνουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 30-27. Στην δεύτερη περίοδο μάλιστα ξέφυγαν με 44-31, δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο το Τορόντο κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να μειώσει σε 54-52 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο οι Ράπτορς πήραν το πάνω χέρι και ξέφυγαν με 78-68, έχοντας έκτοτε το προβάδισμα. Οι Σέλτικς όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με ηγέτη τον Ίρβινγκ (17 πόντοι στην τέταρτη περίοδο) έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, στέλνοντάς το τελικά στην παράταση (107-107) χάρη σε δύο βολές του Χέιγουορντ, με τον Λέοναρντ να αστοχεί στο φινάλε της τέταρτης περιόδου σε σουτ που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στους Σέλτικς. Στο έξτρα πεντάλεπτο οι Σέλτικς είχαν πλέον την ψυχολογία με το μέρος τους και με τον Ίρβινγκ είτε να σκοράρει είτε να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του έφτασαν στη νίκη.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ονειρεμένος Ίρβινγκ, υπέταξε τους Ράπτορς
Ονειρεμένος Ίρβινγκ, υπέταξε τους Ράπτορς


AP Photo/Elise Amendola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ