NBA

Ολυμπιακός: ΝΒΑ καλεί Γουίλιαμς-Γκος

EUROLEAGUE / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

NBA καλεί Γουίλιαμς - Γκος! Ο Αμερικανός γκαρντ έχει buy out μέχρι τις 25 Ιουλίου αντί 750.000 δολαρίων και πιθανότατα επιστρέψει στην πατρίδα του. Οι Γιούτα Τζαζ εχουν τα δικαιώματά του..

Την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ θα έχει κατά πάσα πιθανότητα ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έχει buy out στο συμβόλαιο του μέχρι τις 25 Ιουλίου αντί 750.000 δολαρίων και μοιάζει αρκετά πιθανό να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Οι Γιούτα Τζαζ είναι η ομάδα που είχε επιλέξει τον Γουίλιαμς - Γκος στο NBA draft 2017 (Νο.55) και η οποία διατηρεί τα δικαιώματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γουίλιαμς - Γκος και οι ατζέντηδές του είναι ενήμεροι με το ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και είναι θέμα ωρών να φτάσει στον Ολυμπιακό το έγγραφο και τα χρήματα από το buy out. Κάτι που σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα απελευθερώσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό (το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν προβλέπει 800.000 ευρώ ), το οποίο μπορεί να διατεθεί για την απόκτηση ενός γκαρντ πρώτης γραμμής.

Τη φετινή σεζόν, την πρώτη του στην EuroLeague, ο 25χρονος πόιντ γκαρντ είχε 9.2 πόντους (με 37% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ κατά μέσο όρο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ