NBA

Ολοταχώς για ένα εξωφρενικό ρεκόρ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ολοταχώς για ένα εξωφρενικό ρεκόρ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ρυθμό για να πετύχει ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ έχει πιάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που σκοράρει κατά ριπάς στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων των Μιλγουόκι Μπακς.

Στην έβδομη σεζόν της καριέρας του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ακόμη καλύτερος από την περσινή χρονιά στην οποία κατέκτησε το βραβείο του MVP. Ο σούπερσταρ των Μπακς έχει βελτιώσει τους μέσους όρους του στο σκοράρισμα, τα ριμπάουντ, τις ασίστ και τα μπλοκ παίζοντας σχεδόν τα ίδια λεπτά, ωστόσο το πραγματικά εντυπωσιακό στατιστικό είναι οι πόντοι που πετυχαίνει στο δεύτερο μέρος των αγώνων της ομάδας του Μιλγουόκι.

Σύμφωνα με τον Άλεξ Μπόντερ που αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα των Ελαφιών, ο Greek Freak σκοράρει 18.8 πόντους ανά 17.4 λεπτά στο δεύτερο μέρος των αγώνων της ομάδας του, επίδοση που αν διατηρηθεί σε αυτό το επίπεδο θα συνιστά κορυφαία στην ιστορία της Λίγκας εδώ και 24 χρόνια, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε να καταγράφεται η συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία. Μαζί με αυτούς τους 18.8 πόντους που βάζει σε τρίτες και τέταρτες περιόδους, ο Γιάννης έχει 7.6 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ, ενώ σουτάρει με το απίθανο 67.6%.

Για την ιστορία, μετά από 10 αγώνες στην κανονική περίοδο και χωρίς να έχει πλησιάσει το 100% του, ο Γιάννης έχει 29.7 πόντους από 66% στο δίποντο, 31% στο τρίποντο και 64% στις βολές, μαζί με 14.3 ριμπάουντ, 6.8 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.6 μπλοκ ανά 33.1 λεπτά συμμετοχής από τα 32.8 που είχε την περσινή σεζόν.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ