NBA

Ολαντίπο: "Μεγάλη η πιθανότητα να παίξω"

Indiana Pacers' Victor Oladipo (4) dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Toronto Raptors, Friday, Feb. 7, 2020, in Indianapolis. Toronto won 115-106. (AP Photo/Darron Cummings)
Indiana Pacers' Victor Oladipo (4) dribbles during the second half of an NBA basketball game against the Toronto Raptors, Friday, Feb. 7, 2020, in Indianapolis. Toronto won 115-106. (AP Photo/Darron Cummings) AP

Ο γκαρντ των Πέισερς, Βίκτορ Ολαντίπο, με δηλώσεις του υπογράμμισε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενισχύσει την ομάδα της Ιντιάνα στο Ορλάντο.

Η συμμετοχή του Βίκτορ Ολαντίπο στο Ορλάντο έχει εξελιχθεί σε σίριαλ, καθώς υπάρχει έντονη διαφωνία ανάμεσα στο ΝΒΑ και την Ένωση των παικτών για το υπόλοιπο του μισθού του (3 εκατομμύρια δολάρια) στην περίπτωση που δεν ενισχύσει τις προσπάθειες των Ιντιάνα Πέισερς.

Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ αρχικά είχε τονίσει ότι δεν θα αγωνιστεί αν και είναι υγιής, ωστόσο έκανε στροφή και πλέον αφήνει ορθάνοιχτο το παράθυρο να δώσει το παρών στη "φούσκα".

" Νιώθω σαν το σώμα μου να ανεβαίνει συνεχώς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω. Σίγουρα προσπαθώ. Βγαίνω εδώ και εργάζομαι σκληρά κάθε μέρα, προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα μου" υπογράμμισε ο Ολαντίπο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ