NBA

Ολαντίπο: Ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα των Πέισερς στη G-League

Ολαντίπο: Ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα των Πέισερς στη G-League
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Βίκτορ Ολαντίπο έκανε ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή του στα παρκέ, αφού έκανε προπονήσεις με την θυγατρική ομάδα των Πέισερς στην G-League.

Καλά νέα για τον Βίκτορ Ολαντίπο και τους Πέισερς. Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει οριστικό χρονοδιάγραμμα σχετικά με το πότε θα επιστρέψει στα παρκέ, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στη μεγάλη επιστροφή.

Όπως έγινε γνωστό, ο All Star γκαρντ προπονήθηκε με την θυγατρική ομάδα των Πέισερς στη G-League, τους Φορτ Γουέιν Μαντ Αντς, σε μία ακόμα απόδειξη ότι η αποθεραπεία του βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι Πέισερς αποφεύγουν πάντως να ορίσουν ημερομηνία επιστροφής.

Ο Ολαντίπο τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο (ρήξη επιγονατιδικού τένοντα) σε έναν αγώνα με τους Ράπτορς στις 24 Ιανουαρίου 2019, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση. Έκτοτε ωστόσο έχει πέσει με τα μούτρα στην αποθεραπεία του, αφού μόλις ένα μήνα μετά την επέμβαση είχε ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με το ένα πόδι σε ακινησία (!), με την κατάσταση να βελτιώνεται καθημερινά.

AP Photo/Mary Altaffer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ