NBA

Ολαντίπο: Επέστρεψε έπειτα από ένα χρόνο με clutch σουτ και έβαλε τα κλάματα

Ολαντίπο: Επέστρεψε έπειτα από ένα χρόνο με clutch σουτ και έβαλε τα κλάματα

Ο Βικτορ Ολαντίπο πάτησε παρκέ σε επίσημο αγώνα των Πέισερς έπειτα από ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, έβαλε ένα μεγάλο σουτ και μετά ξέσπασε σε κλάματα τις δηλώσεις του.

Ο δρόμος της επιστροφής είναι μοναχικός. Ο Βίκτορ Ολαντίπο χρειάστηκε να τον διανύσει για κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί πάντως καλύτερη επιστροφή.

Ο σταρ των Πέισερς ήταν αυτός που με τρίποντο έστειλε στην παράταση τον αγώνα με τους Μπουλς (ισοφαρίζοντας σε 100-100), στη νίκη της ομάδας του με 115-106 και μετά τον αγώνα ξέσπασε.

Ο Ολαντίπο κλήθηκε να μιλήσει μετά το παιχνίδι και δήλωσε για το μεγάλο σουτ που σημείωσε πριν βάλει τα κλάματα: " Απλώς σούταρα φίλε. Mamba mentality (σ.σ αναφορά στον Κόμπι). Αυτό το σουτ ήταν για αυτούς. Ήταν δύσκολος ο τελευταίος χρόνος, αλλά οι δύσκολες στιγμές φτιάχνουν τους ανθρώπους. Δούλεψα σκληρά και είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου. Απλώς είμαι ευγνώμων σε όλους".

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Ολαντίπο από την επιστροφή του (όπου είχε 9 πόντους με 2/8 σουτ) και τις δηλώσεις του:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ