NBA

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Τρεις παίκτες κι ένα "δόλωμα" στο σφυρί

Oklahoma City Thunder head coach Billy Donovan in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 26, 2019, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Oklahoma City Thunder head coach Billy Donovan in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 26, 2019, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Μία μέρα πριν από το NBA Draft 2019, οι Θάντερ έχουν βγάλει τρεις παίκτες στο σφυρί για να συμμαζέψουν το μισθολόγιό τους. Εχουν βάλει και ένα "δόλωμα" στο τραπέζι, δύσκολα όμως θα τσιμπήσει κάποιος.

Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να φορέσει την ταμπέλα της underachiever τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ, αυτή είναι οι Θάντερ. Στην Οκλαχόμα Σίτι δεν έχουν κάνει τις πορείες που ονειρεύονταν και τώρα, μία μέρα πριν από το NBA Draft 2019, δείχνουν αποφασισμένοι να συμμαζέψουν το μισθολόγιό τους προσφέροντας μάλιστα και την 21η επιλογή για να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό πακέτο που θα πείσει κάποιον οργανισμό να τους βοηθήσει.

Ο Σαμ Πρέστι λέγεται ότι προσφέρει το νούμερο 21 σχεδόν σε κάθε ομάδα της Λίγκας μαζί με τους Στίβεν Άνταμς, Ντένις Σρούντερ, Αντρέ Ρόμπερσον και ελπίζει ότι ένας από αυτούς θα αποχωρήσει ώστε να ανοίξει λίγος χώρος και να ανασάνει η ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι. Ο Άνταμς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 αντί ενός ποσού που ξεπερνά τα 53 εκατομμύρια δολάρια, ο Σρούντερ έχει συμβόλαιο επίσης μέχρι το 2021 για 31 εκατομμύρια κι ο Ρόμπερσον είναι δεμένος μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με αποδοχές 11 εκατομμυρίων για την περίοδο 2019/20.

Φαίνεται πως οι Θάντερ προσπαθούν να αποφορτίσουν το μισθολόγιό τους για να φρεσκάρουν στη συνέχεια το ρόστερ, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν είναι αποφασισμένοι να επενδύσουν εκ νέου σε καλούς free agents, αν ψάχνουν τρόπους για να ενισχυθούν μέσω ανταλλαγών ή αν απλά θα μπουν στην επόμενη περίοδο με μικρότερο rotation στηριζόμενοι στους Ράσελ Γουέστμπρουκ, Τέρανς Φέργκιουσον, Πολ Τζορτζ, Τζέραμι Γκραντ που είναι ουσιαστικά οι μοναδικοί αξιόλογοι παίκτες του ρόστερ τους.

Δύσκολο καλοκαίρι για τον Μπίλι Ντόνοβαν και τον Σαμ Πρέστι...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ