NBA

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Φεύγει από το Ορλάντο ο Σρέντερ

Oklahoma City Thunder's Dennis Schroder plays against the Boston Celtics during an NBA basketball game, Sunday, March, 8, 2020, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer)
Oklahoma City Thunder's Dennis Schroder plays against the Boston Celtics during an NBA basketball game, Sunday, March, 8, 2020, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer) AP

Ο Γερμανός πλέι μέικερ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ντένις Σρέντερ, φεύγει άμεσα από το Ορλάντο, καθώς θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, που αναμένεται να γεννήσει σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο πλέι μέικερ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ντένις Σρέντερ, έκανε γνωστό ότι θα φύγει άμεσα από το Ορλάντο, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του, η οποία αναμένεται μέσα στις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

" Δεν πρόκειται να την αφήσω μόνη της, ενώ περιμένουμε το δεύτερο παιδί και το πρώτο είναι μόλις 17 μηνών. Θέλω να τη στηρίξω και να βρίσκομαι μαζί με την οικογένειά μου" εξήγησε ο 27χρονος Γερμανός και κατέληξε: " Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και είναι δύσκολο για μένα να μην είναι κοντά τους. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό".

Σύμφωνα με τους κανονισμούς όποιος παίκτης φύγει από τη "φούσκα" θα πρέπει στη συνέχεια για να ενσωματωθεί ξανά με την ομάδα του να μπει σε καραντίνα τουλάχιστον δέκα ημερών και επιπρόσθετα να περάσει με επιτυχία δύο τεστ για τον κορονοϊό.

Photo credits: AP Photo/Michael Dwyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ