ΜΠΑΣΚΕΤ

Οκλαχόμα Σίτι: Επέστρεψε στις νίκες με το σούπερ δίδυμο

Οκλαχόμα Σίτι: Επέστρεψε στις νίκες με το σούπερ δίδυμο
AP PHOTO/ALONZO ADAMS

Ο Πολ Τζορτζ και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ οδήγησαν για ένα ακόμα παιχνίδι την Οκλαχόμα Σίτι, που νίκησε τους Κλίπερς 110-104 (VIDEO).

Η χημεία μεταξύ του Πολ Τζορτζ και του Ράσελ Γουέστμπρουκ μοιάζει ολοένα και καλύτερη όσο περνάει ο καιρός στην Οκλαχόμα Σίτι. Ο Τζορτζ πέτυχε 33 πόντους, ο Γουέστμπρουκ άγγιξε άλλο ένα τριπλ-νταμπλ (13 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 12 ασίστ) και η Θάντερ επικράτησε με 110-104 των Κλίπερς, έχοντας δημιουργήσει από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μία διαφορά 11 πόντων. Η OKC την διεύρυνε ακόμα περισσότερο στο φινάλε της τρίτης περιόδου (86-69) και άντεξε στην προσπάθεια των "Κλιπς" να γυρίσουν το ματς στην τέταρτη.

Οι Τζέραμι Γκραντ (18 πόντοι, 8/11 σουτ), Στίβεν Ανταμς (16 πόντοι), αλλά και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, έβαλαν κι αυτοί το χεράκι τους ώστε να μην κοστίσει στην Οκλαχόμα Σίτι η πολύ κακή βραδιά που είχε επιθετικά ο Γουέστμπρουκ (4/17 σουτ συνολικά και 1/13 δίποντα!), ο οποίος έκανε όμως σπουδαία δουλειά σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, ακόμα και στην άμυνα, καταγράφοντας 6 κλεψίματα στην στατιστική του.

Οκλαχόμα Σίτι: Επέστρεψε στις νίκες με το σούπερ δίδυμο

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι (28 πόντοι, 10/16 σουτ), ο Τομπάιας Χάρις (22 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και ο Μοντρέζ Χάρελ (21 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι των Κλίπερς, οι οποίοι ναι μεν σούταραν με ποσοστό 50,7% και είχαν 13/25 τρίποντα στην Οκλαχόμα Σίτι, ωστόσο έκαναν και 26 λάθη, τα οποία αποδείχτηκαν καταδικαστικά, μιας και δέχτηκαν 22 πόντους από αυτά.


Photo credits: AP Photo/Alonzo Adams
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ