NBA

Οι Χοκς σόκαραν τους Σίξερς στην Φιλαντέλφεια

Philadelphia 76ers' Jimmy Butler, left, passes the ball as Atlanta Hawks' DeAndre' Bembry defends during the first half of an NBA basketball game Friday, Jan. 11, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Οι Χοκς βρήκαν τους Σίξερς χωρίς τον Εμπίντ και δεν τους χαρίστηκαν, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη στην Φιλαντέλφεια με 123-121 χάρη σε καλάθι του Τζον Κόλινς. Μοιραίος ο Τζίμι Μπάτλερ για τους Σίξερς.

Οι Χοκς δεν κερδίζουν συχνά, αλλά όταν το κάνουν, φροντίζουν να δημιουργήσουν θόρυβο! Το κατάλαβα καλά αυτό οι Σίξερς, βλέποντας την ατρόμητη Ατλάντα να πηγαίνει στην Φιλαντέλφεια και να εκμεταλλεύεται την απουσία του Τζοέλ Εμπίντ για να κερδίσει με 123-121! Βέβαια, δεν είναι ότι και οι Χοκς αγωνίστηκαν πλήρεις, αφού εδώ και καιρό δεν έχουν στην διάθεσή τους τους Ταουρίν Προνς και Κεντ Μπέιζμορ.

Η Ατλάντα δεν άφησε σε ησυχία τους Σίξερς από την αρχή του αγώνα. Έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 35-32, έμεινε κοντά στο σκορ στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο για να τους... αγχώσει και στο τέλος πήρε και τη νίκη χάρη σε καλάθι του Τζον Κόλινς με 25 δευτερόλεπτα για το τέλος!

Η Φιλαντέλφεια πάντως είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση - και μάλιστα δύο φορές - αλλά την έχασε με... μοιραίο τον Τζίμι Μπάτλερ. Ο All Star φόργουορντ κέρδισε φάουλ στην τελευταία επίθεση της ομάδας του, αλλά αστόχησε και στις δύο βολές που εκτέλεσε (αν και είχε 12/12 μέχρι εκείνο το σημείο), με τον Γουίλσον Τσάντλερ όμως να κάνει το φόλοου με την λήξη του αγώνα, αλλά ούτε αυτός να βρίσκει στόχο!

Ο Κέβιν Χέρτερ με 29 πόντους ήταν ο κορυφαίος των Χοκς, με τον Κόλινς να προσθέτει 25 πόντους και 9 ριμπάουντ και τον Ντουέιν Ντέντμον 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Για τους Σίξερς, ο Μπάτλερ είχε 30 πόντους, ο Μπεν Σίμονς 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 15 ασίστ και ο Τζέι Τζέι Ρέντικ 20 πόντους, αλλά με 7/21 σουτ.

ΦΙΛΑΝΤΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ: Τσάντλερ 5, Σίμονς 23 (10 ριμπάουντ, 15 ασίστ), Μουσκάλα 16, Ρέντικ 20, Μπάτλερ 30 (5 ασίστ), Κορκμάζ, Μπόλντεν 5, Σάμετ 6, ΜακΚόνελ 16 (6 ασίστ)

ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ: Μπέμπρι 14, Κόλινς 25 (9 ριμπάουντ), Ντέντμον 19 (8 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Χέρτερ 29 (5/8 τρίποντα), Γιανγκ 18, Σπέλμαν, Λεν 9, Χάμιλτον, Άντερσον, Κάρτερ, Λιν 9

Δείτε ΕΔΩ την κατάταξη του ΝΒΑ

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ