NBA

Διπλή ανταλλαγή των Χοκς ενόψει του Draft

Διπλή ανταλλαγή των Χοκς ενόψει του Draft
AP Photo/John Amis AP PHOTO/JOHN AMIS

Μία ημέρα μετά την ανταλλαγή της επιλογής της στο Νο. 44 του Draft (21/6, 02:00), η Ατλάντα παραχώρησε και το Νο. 41 στο Γκόλντεν Στέιτ.

Οι Χοκς είχαν μέχρι χθες έξι picks στα χέρια τους ενόψει του Draft (21/6, 02:00). Πλέον έχουν τέσσερα, κι αυτό διότι μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες αντάλλαξαν τις επιλογές τους στο Νο. 41 και στο 44 σύμφωνα με το ESPN. Την Τετάρτη (19/6) τα "γεράκια" έστειλαν το Νο. 44 στο Μαϊάμι και σήμερα (20/6) παραχώρησαν το 41 στο Γκόλντεν Στέιτ, παίρνοντας ως ανταλλάγματα 1,3 εκατομμύριο δολάρια και ένα draft pick 2ου γύρου για το 2024.

Η Ατλάντα δεν σταματάει βέβαια να κινείται, καθώς προσπαθεί απεγνωσμένα εδώ και εβδομάδες να "ανέβει" ψηλότερα στο Draft και προσφέρει τις επιλογές της στο Νο. 8 και στο 10, επιδιώκοντας να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα, όπου ενδέχεται να "φύγουν" οι τρεις παίκτες που έχει στο στόχαστρο της : ο Αρ Τζέι Μπάρετ, ο Τζάρετ Κάλβερ και ο ΝτιΆντρε Χάντερ. Κι αν ο πρώτος μοιάζει απρόσιτος (οι Νικς έχουν απορρίψει δύο φορές πρόταση ανταλλαγής των Χοκς για το Νο. 3), δεν ισχύει το ίδιο και για τους άλλους δύο.

Οι Πέλικανς φέρονται να είναι πρόθυμοι να συζητήσουν για ανταλλαγή του "4" και δεν αποκλείεται μέχρι την ώρα που θα αρχίσει το Draft να κάνουν κι άλλη κίνηση... Όσον αφορά στους Γουόριορς, την άλλη ομάδα που ενεπλάκη στην σημερινή ανταλλαγή με την Ατλάντα, αυτοί έχουν πλέον τρεις επιλογές στο φετινό Draft: το Νο. 28, το 41 και το 58.

Photo credits: AP Photo/John Amis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ