NBA

Οι Χιτ ονειρεύονται τον Γιάννη, όμως ο Αντεμπάγιο δεν θα τους βοηθήσει

Οι Χιτ ονειρεύονται τον Γιάννη, όμως ο Αντεμπάγιο δεν θα τους βοηθήσει
AP Photo/Joel Auerbach AP PHOTO/JOEL AUERBACH

Ο Πατ Ράιλι ονειρεύεται τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν έχει όμως σύμμαχο τον Μπαμ Αντεμπάγιο που δήλωσε ότι δεν θα προσπαθήσει να πείσει τον Greek Freak να μετακομίσει στο Μαϊάμι.

Την ώρα που στο Σαν Φρανσίσκο οι παράγοντες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν θέσει ως ξεκάθαρο πρώτο στόχο τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο , σε περίπτωση που εκείνος δεν υπογράψει το καλοκαίρι του 2020 τη supermax επέκταση με τους Μιλγουόκι Μπακς, οι άνθρωποι των Μαϊάμι Χιτ παρακολουθούν διακριτικά και θα είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους σε περίπτωση που ο Greek Freak είναι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο διαθέσιμος.

Το... άσχημο της υπόθεσης είναι ότι ο Πατ Ράιλι, ο άνθρωπος που παίρνει όλες τις αποφάσεις στους Χιτ, δεν θα έχει σύμμαχο τον Μπαμ Αντεμπάγιο. Ο νεαρός σέντερ της ομάδας του Μαϊάμι έχει καλή σχέση με τον Αντετοκούνμπο, ωστόσο εξήγησε στη South Florida Sun-Sentinel και τον δημοσιογράφο Άιρα Γουίντερμαν ότι δεν πρόκειται να προσπαθήσει να τον πείσει να μετακομίσει από το Ουισκόνσιν στη Φλόριντα.

" Στο τέλος της ημέρας, δεν μπορώ να πιέσω έναν άνδρα να πάρει μια τέτοια απόφαση. Αυτή είναι δική του απόφαση, είναι απόφαση της οικογένειάς του. Δεν μπορώ να τον πείσω να κάνει κάτι τέτοιο. Στη διάρκεια του All-Star Weekend ήμασταν κοντά, μιλούσαμε, ήμασταν συμπαίκτες και αυτά δεν έγιναν επειδή έχουμε τον ίδιο ατζέντη. Άλλωστε δεν μιλήσαμε για το μπάσκετ, μιλήσαμε για τις ζωές μας" ήταν τα λόγια τον Μπαμ Αντεμπάγιο που στα 22 του χρόνια, στην τρίτη του σεζόν στο ΝΒΑ, έχει 16.2 πόντους, 10.5 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.3 μπλοκ ανά 34.4 λεπτά συμμετοχής σε 60 αγώνες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ