ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Τζαζ υπέταξαν τους Μάβερικς του τρομερού Ντόντσιτς

Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Wednesday, Oct. 31, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Μία κλάση ανώτεροι οι Τζαζ, επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα με 117-102 των Μάβερικς του - για ακόμα μία φορά - εξαιρετικού Λούκα Ντόντσιτς.

Επειτα από 4 σερί ήττες, οι Τζαζ μπόρεσαν επιτέλους να χαμογελάσουν, επικρατώντας με 117-102 των Μάβερικς. Η επιστροφή του Ντόνοβαν Μίτσελ σίγουρα θα έπαιξε έναν ρόλο σε αυτό, με τους Τζαζ να παίζουν το δικό τους μπάσκετ για να πάρουν τη νίκη.

Η Γιούτα είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, ξεφεύγοντας με 30-18 στο τέλος της πρώτης περιόδου και 68-45 στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν ουσιαστικά συντήρηση δυνάμεων, χωρίς να ανησυχήσουν ακόμα και όταν η διαφορά κατέβηκε κάποια στιγμή σε μονοψήφιο νούμερο.

Ο Μίτσελ με 23 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Άλεκ Μπερκς να προσθέτει 18 πόντους και τον Ρούντι Γκομπέρ 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 κοψίματα.

Για τους Μαβς, ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν για ακόμα μία φορά εξαιρετικός, τελειώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Χάρισον Μπαρνς να προσθέτει 14 πόντους (αλλά με 4/13 σουτ) και τον Γουέσλι Μάθιους 13 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Τζαζ υπέταξαν τους Μάβερικς του τρομερού Ντόντσιτς
Οι Τζαζ υπέταξαν τους Μάβερικς του τρομερού Ντόντσιτς

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ