ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Τζαζ ισοπέδωσαν τους Σπερς!

Utah Jazz guard Donovan Mitchell, left, drives around San Antonio Spurs guard Patty Mills, rear, in the first half during an NBA basketball game, Tuesday, Dec. 4, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Τρομεροί οι Τζαζ, διέλυσαν με 139-105 τους Σπερς, σημειώνοντας την 3η νίκη τους στα 4 τελευταία παιχνίδια τους. Απογοητεύει το Σαν Αντόνιο.

Οι Τζαζ βρίσκουν ρυθμό. Οι Σπερς... όχι και τόσο. Το συναπάντημα των δύο στην Γιούτα έμελλε να επιβεβαιώσει τις δύο αυτές προτάσεις, με τους Τζαζ να διαλύουν με 139-105 τους Σπερς. Αυτή ήταν η 3η νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια της Γιούτα και η 3η ήττα στα 4 τελευταία παιχνίδια για το Σαν Αντόνιο. Το χειρότερο ωστόσο για τα "Σπιρούνια" ήταν πως και οι 3 αυτές ήττες ήρθαν με διαφορές +30 πόντων!

Οι Τζαζ έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, ξεφεύγοντας με 34-20 στην πρώτη περίοδο. Έκανε έτσι σαφές από νωρίς ότι ήταν το αφεντικό στο παιχνίδι και το επιβεβαίωσε στην συνέχεια, επιβάλλοντας πλήρως τους κανόνες της, φτάνοντας διά περιπάτου στη νίκη, με την οποία βελτίωσε το ρεκόρ της στο 12-13, έναντι 11-13 των Σπερς.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ρούντι Γκομπέρ να προσθέτει 18 πόντους και 10 ριμπάουντ και τον Κάιλ Κόρβερ 15 πόντους.

Για τους Σπερς, ο Τζέικομπ Πετλ είχε 20 πόντους και οι ΛαΜάρκους Όλντριτζ και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν από 16 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

AP Photo/Rick Bowmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ