ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Τίμπεργουλβς φοβήθηκαν τους δημοσιογράφους και ακύρωσαν την προπόνηση

Minnesota Timberwolves' Jimmy Butler plays against the Houston Rockets in the first half during Game 3 of an NBA basketball first round playoff series Saturday, April 21, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Minnesota Timberwolves' Jimmy Butler plays against the Houston Rockets in the first half during Game 3 of an NBA basketball first round playoff series Saturday, April 21, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP

Μία μέρα μετά την επεισοδιακή πρώτη φετινή προπόνηση του Τζίμι Μπάτλερ στη Μινεσότα, οι Τίμπερβουλβς ακύρωσαν το σημερινό πρόγραμμα για να αποφύγουν τους δημοσιογράφους!

Και η παράνοια συνεχίζεται στη Μινεσότα... Μία μέρα μετά το σόου του Τζίμι Μπάτλερ στην πρώτη φετινή του προπόνηση στη Μινεσότα , οι Τίμπεργουλβς αποφάσισαν να ακυρώσουν το σημερινό πρόγραμμα για να αποφύγουν τους δημοσιογράφους!

Καλά διαβάσατε! Οι παράγοντες της ομάδας θέλουν να αποφύγουν το πρέσινγκ των ρεπόρτερ στον 29χρονο παίκτη, θεωρούν ότι η κατάσταση μπορεί να γίνει χειρότερη απ' όσο είναι και πήραν ένα μέτρο που μοιάζει υπερβολικό, αλλά ταυτόχρονα και απαραίτητο για την ηρεμία (την ποια;) τους μέχρι να αποφασίσουν πως θα προχωρήσουν.

Ο Μπάτλερ παραδέχθηκε πως ζήτησε ανταλλαγή αμέσως μετά το τέλος της περσινής σεζόν , έδειξε χθες ότι είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στο σύνολο στην έναρξη της χρονιάς, όμως δεν αλλάζει γνώμη και συνεχίζει να θέλει να φύγει από τη Μινεσότα.

Την ίδια ώρα, οι παράγοντες της ομάδας παραμένουν χωρισμένοι σε δυο "στρατόπεδα". Οι μισοί θέλουν να παραχωρηθεί ο Μπάτλερ, οι άλλοι μισοί θέλουν να μείνει. Ουδείς μπορεί να μαντέψει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, ουδείς μπορεί να μαντέψει το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ