ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Σπερς θύμισαν... Σπερς και κέρδισαν τους Τζαζ

San Antonio Spurs' DeMar DeRozan (10) and LaMarcus Aldridge talk during the first half of an NBA preseason basketball game against the Miami Heat, Sunday, Sept. 30, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Darren Abate)
AP Photo/Darren Abate AP PHOTO/DARREN ABATE

Οι Σπερς επέβαλλαν τους δικούς τους κανόνες κόντρα στους Τζαζ και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κέρδισαν με 110-97 τους “Μορμόνους”, σημειώνοντας 2 σερί νίκες για 1η φορά έπειτα από 1 μήνα!

Οι Σπερς δείχνουν να ανακτούν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Μετά τους Λέικερς, τα “Σπιρούνια” κατέβαλλαν την αντίσταση και των Τζαζ και παίζοντας ανά διαστήματα όμορφο μπάσκετ πήραν τη νίκη με 110-97. Κατάφεραν έτσι για πρώτη φορά έπειτα από πάνω από ένα μήνα (37 μέρες για την ακρίβεια) να σημειώσουν συνεχόμενες νίκες!

Το Σαν Αντόνιο έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, αφού ήταν εξαιρετικό στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε προηγούμενο με 54-36. Στην τρίτη περίοδο οι Τζαζ αντέδρασαν και βάζοντας... τα πάντα κατάφεραν να μειώσουν σε 72-82. Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου μάλιστα έριξαν την διαφορά στους 5 πόντους (81-86 και 83-88). Οι Σπερς όμως απάντησαν τότε με ένα σερί 9-0 και ξέφυγαν με 97-83, “καθαρίζοντας” το παιχνίδι.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 26 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σπερς, με τον Ρούντι Γκέι να προσθέτει 23 πόντους και 15 ριμπάουντ και τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ 20 πόντους.

Για τους Τζαζ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 27 πόντους, ο Ρίκι Ρούμπιο 26 πόντους και ο Ρούντι Γκομπέρ 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Σπερς θύμισαν... Σπερς και κέρδισαν τους Τζαζ


AP Photo/Darren Abate

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ