ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Σπερς ισοπέδωσαν τους Κλίπερς!

San Antonio Spurs guard DeMar DeRozan (10) drives past Los Angeles Clippers forward Danilo Gallinari (8) during the second half of an NBA basketball game, Thursday, Dec. 13, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Τρομεροί οι Σπερς, διέλυσαν με 125-87 τους Κλίπερς στο Σαν Αντόνιο και έφτασαν τις 4 σερί νίκες, δείχνοντας να βρίσκουν ρυθμό.

Οι Σπερς έχουν σφυγμό. Εκμεταλλευόμενοι και τις συγκυρίες, αφού κόντρα στους Κλίπερς έδωσαν τον 4ο σερί εντός έδρας αγώνα τους (έχουν άλλους δύο αγώνες πριν ξαναπαίξουν εκτός έδρας) τα "Σπιρούνια" βρήκαν πατήματα. Και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα κόντρα στην ομάδα του Λ.Α, την οποία διέλυσαν με 125-87, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 15-14!

Οι Σπερς δεν... λυπήθηκαν τους Κλίπερς. Επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους, παίρνοντας διψήφιο προβάδισμα από την πρώτη περίοδο, κλείνοντας τελικά το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 66-57. Εκεί όμως που πιθανόν να περίμενε κάποιος αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, το Σαν Αντόνιο πάτησε το γκάζι και... εξαφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και χάρη σε ένα συνολικό επιμέρους σκορ 59-30 (!) έφτασε σε μία άνετη νίκη.

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ με 27 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ρούντι Γκέι να προσθέτει 21 πόντους και τους ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Μάρκο Μπελινέλι από 14 πόντους.

Για τους Κλίπερς, που γνώρισαν την 4η ήττα τους στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, ο Τομπάιας Χάρις είχε 17 πόντους και οι Ντανίλο Γκαλινάρι και Έιβερι Μπράντλεϊ από 15 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Σπερς ισοπέδωσαν τους Κλίπερς!

AP Photo/Eric Gay

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ