NBA

Οι Σίξερς "βλέπουν" Μπρόγκντον

Οι Σίξερς "βλέπουν" Μπρόγκντον
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα αν οι Σίξερς χάσουν τους Μπάτλερ και Χάρις εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στον Μάλκολμ Μπρόγκντον.

Οι Σίξερς έχουν ως προτεραιότητα την παραμονή των Τομπάιας Χάρις και Τζίμι Μπάτλερ στην ομάδα. Όπως φαίνεται ωστόσο, έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι ενδεχομένως να χάσουν ένα εκ των δύο - ή και τους δύο - οπότε εξετάζουν ήδη κάποια εναλλακτικά σενάρια. Και το βασικότερο περιλαμβάνει τον Μάλκολμ Μπρόγκντον!

Όπως αναφέρει το "The Athletic", οι 76ερς σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για την αποκτηση του Μπρόγκντον, κάτι που θα γίνει για δύο λόγους: 1. Θα προσθέσουν στο πλευρό των Μπεν Σίμονς και Τζοέλ Εμπίντ έναν παίκτη που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού τους. 2. Θα "πληγώσουν" τους Μπακς, που είναι άμεσοι ανταγωνιστές τους.

Αξίζει να αναφερθεί βέβαια ότι οι Μπακς έχουν τον πρώτο λόγο στην περίπτωση του Μπρόγκντον. Ο λόγος είναι πως ο ταλαντούχος γκαρντ είναι restricted free agent, κάτι που σημαίνει ότι το Μιλγουόκι έχει το δικαίωμα να τον κρατήσει αν ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά του γίνει. Απλώς ενδέχεται το τίμημα να είναι πολύ ψηλό για το Μιλγουόκι , με τους Μπακς να χρειαστεί να περάσουν το όριο του σάλαρι καπ για να τον υπογράψουν - και άρα να πληρώσουν υψηλό φόρο πολυτελείας - αφού την ίδια στιγμή αναμένεται να προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο στον Κρις Μίντλετον, έχουν ήδη προσφέρει πολυετές συμβόλαιο στον Έρικ Μπλέντσο και αναμένεται να προσφέρουν σούπερ μάξιμουμ συμβόλαιο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο .

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι ο Μπρόγκντον θα δει αρκετές ομάδες να τον προσεγγίζουν και όχι μόνο οι Σίξερς, κάτι που θα ασκήσει πίεση στους Μπακς.

Την σεζόν 2018/19 ο Μπρόγκντον είχε 15.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο με 42.6% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ