NBA

Οι Σέλτικς έστειλαν τον Άρον Μπέινς στους Σανς

Boston Celtics' Aron Baynes in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, March 20, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Boston Celtics' Aron Baynes in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, March 20, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Στην Αριζόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άρον Μπέινς, καθώς οι Σέλτικς τον έστειλαν στους Φοίνιξ Σανς για να πάρουν πίσω μια επιλογή πρώτου γύρου στο NBA Draft 2020.

Παίκτης των Σανς έγινε τα ξημερώματα της 21ης Ιουνίου 2019 ο Άρον Μπέινς, καθώς οι Σέλτικς τον έστειλαν ( μαζί με την 24η επιλογή στην οποία οι Ήλιοι επένδυσαν στον γκαρντ Τάι Τζερόμ ) στο Φοίνιξ για να πάρουν πίσω ένα draft pick πρώτου γύρου το 2020.

Ο Μπέινς είχε κάνει opt-in στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του για να πάρει 5.453.280 δολάρια, αφού πρώτα είχε πάρει την διαβεβαίωση του Ντάνι Έιντζ πως δεν θα αποχωρήσει από τη Βοστώνη σε ενδεχόμενο trade. Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν από τη στιγμή που ο Αλ Χόρφορντ έκανε opt-out για να βγει ως free agent στην αγορά και οι δύο πλευρές έκριναν πως ήταν καλύτερο να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Είναι, πάντως, πιθανό να δούμε τους Σανς να αποδεσμεύουν τον Μπέινς, ώστε εκείνος να βρει στη συνέχεια μια ομάδα που θα του δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μια καλύτερη πορεία στη σεζόν 2019/20.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ