NBA

Σεκιούριτι των Μπακς σταμάτησε τον Τζέρεμι Λιν

Σεκιούριτι των Μπακς σταμάτησε τον Τζέρεμι Λιν
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ένας σεκιούριτι των Μπακς δεν αναγνώρισε τον Τζέρεμι Λιν ενώ πήγαινε στο πούλμαν των Ράπτορς και του ζήτησε πάσο για να τον αφήσει να περάσει!

Ο Τζέρεμι Λιν παίζει εννέα χρόνια στο ΝΒΑ , ακόμα όμως σε κάποια γήπεδα δεν τον αναγνωρίζουν. Άλλο ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη μετά τον δεύτερο αγώνα των ανατολικών τελικών , όταν ένας σεκιούριτι των Μιλγουόκι Μπακς σταμάτησε τον πόιντ γκαρντ των Ράπτορς την ώρα που πήγαινε να επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας.

" Μετά τον δεύτερο αγώνα στο Μιλγουόκι, προσπαθούσα να μπω στο πούλμαν της ομάδας, όταν ένας από τους τύπους του σταδίου μου φωνάζει: «Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις;». Εγώ του λέω ότι πηγαίνω στο πούλμαν της ομάδας και μου λέει: «Τι; Πού είναι το πάσο σου;». Του είπα: «δεν έχω πάσο, δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς»", είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Μιλγουόκι ο Λιν.

Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί τόσες φορές στην καριέρα του Τζέρεμι Λιν, που του έχουν γίνει πια συνήθεια όλα αυτά τα χρόνια... " Συμβαίνει σε πολλά γήπεδα, οπότε το έχω συνηθίσει", λέει ο 31χρονος γκαρντ, ο οποίος έπαιξε σε επτά ομάδες του ΝΒΑ πριν υπογράψει στο Τορόντο τον περασμένο Φεβρουάριο. Στα playoffs ο Λιν έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, αφού έχει παίξει συνολικά 26 λεπτά σε 7 αγώνες.

Photo credits: AP Photo/Chris Szagola

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ