NBA

Οι Σακραμέντο Κινγκς έκαναν το πιο εμετικό σχόλιο του καλοκαιριού

Sacramento King's Kyle Guy, left, Eric Mika, center, and Justin James watch as free throws are shot during the first half of an NBA basketball summer league game against the Golden State Warriors in Sacramento, Calif., Monday, July 1, 2019. The Kings won 81-77. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
Sacramento King's Kyle Guy, left, Eric Mika, center, and Justin James watch as free throws are shot during the first half of an NBA basketball summer league game against the Golden State Warriors in Sacramento, Calif., Monday, July 1, 2019. The Kings won 81-77. (AP Photo/Rich Pedroncelli) AP

Μία από τις πιο άσχημες στιγμές στην ιστορία των social media στο ΝΒΑ είχαν οι άνθρωποι των Σακραμέντο Κινγκς, με το σχόλιό τους να κάνει τον γύρο του διαδικτύου (PHOTO).

Στην εποχή των social media είναι συνηθισμένο φαινόμενο να ξεπερνά κάποιος τα όρια. Όταν όμως επαγγελματίες το παρακάνουν, τότε το πρόβλημα διογκώνεται. Και οι άνθρωποι που χειρίζονται τους λογαριασμούς των Σακραμέντο Κινγκς μάλλον θα αισθάνονται σήμερα άβολα για την κατακραυγή που έχουν δεχθεί για την τουλάχιστον ανόητη απάντηση που έδωσαν σε μια νεαρή κοπέλα στο Instagram.

" Φαντάσου να είσαι οπαδός των Κινγκς" έγραψε η Τζέσικα Μπρόντερικ, για να απαντήσει ο επιβεβαιωμένος λογαριασμός της ομάδας του Σακραμέντο: " Φαντάσου να τα βάζεις με τους Κινγκς ενώ είσαι κοπέλα που μοιάζει με τον Ντι' Άαρον Φοξ. Καταλαβαίνουμε γιατί στο βιογραφικό σου αναφέρεσαι ως ελεύθερη".

Οι φίλοι των Σακραμέντο Κινγκς πανηγύρισαν για την απάντηση που δόθηκε στην Τζέσικα Μπρόντερικ, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ακραία και η νεαρή χρήστης του διαδικτύου φαίνεται πως αναγκάστηκε να διαγράψει τον λογαριασμό της για να ηρεμήσει από τις ειδοποιήσεις. Όσο για τους διαχειριστές του λογαριασμού των Βασιλιάδων, η λογική λέει πως θα δέχθηκαν συστάσεις και από την ομάδα τους, αλλά και από τους ανθρώπους του ΝΒΑ που συμπεριφορές σαν κι αυτή δεν τις ανέχονται και τις καταδικάζουν.

Οι Σακραμέντο Κινγκς έκαναν το πιο εμετικό σχόλιο του καλοκαιριού
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ