NBA

Οι Ράπτορς κατέθεσαν προσφορά στον Ντε Κολό

Οι Ράπτορς κατέθεσαν προσφορά στον Ντε Κολό
EUROKINISSI

Οι Τορόντο Ράπτορς κατέθεσαν πρόταση στον Νάντο Ντε Κολό, μετατρέποντας αυτομάτως τον Γάλλο γκαρντ σε restricted free agent.

Ο Νάντο Ντε Κολό αποφάσισε να δει τι... ψάρια πιάνει στο ΝΒΑ και οι Τορόντο Ράπτορς επέλεξαν να ασχοληθούν μαζί του. Σύμφωνα με τον Κιθ Σμιθ του yahoo, οι πρωταθλητές του ΝΒΑ κατέθεσαν προσφορά στον Γάλλο γκαρντ, μετατρέποντάς τον αυτομάτως σε restricted free agent, κάτι που όφειλαν ούτως ή άλλως να κάνουν προκειμένου να διατηρήσουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.

Η καναδική ομάδα είχε αποκτήσει τον Ντε Κολό τον Φεβρουάριο του 2014 μέσω ανταλλαγής με τους Σπερς και έκτοτε καταθέτει κάθε χρόνο qualifying offer ύψους 1,8-1,9 εκατομμυρίου δολαρίων για το τυπικό της υπόθεσης. Αυτό το καλοκαίρι, πάντως, δεν αποκλείεται να πιάσει τόπο η προσφορά των Ράπτορς, από τη στιγμή που ο Ντε Κολό "ψάχνεται" για το ΝΒΑ έπειτα από μία πενταετία στη Μόσχα .

Οι Ράπτορς κατέθεσαν προσφορά στον Ντε Κολό

Η ουσία είναι ότι με αυτή την κίνηση το Τορόντο εξασφάλισε ότι θα μπορέσει να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση έχει στην Free Agency του ΝΒΑ ο Γάλλος. Αυτό, βέβαια, θα το δούμε τις προσεχείς εβδομάδες. Μέχρι τότε αυτό που προέχει για τους πρωταθλητές είναι τι θα κάνει ο Κοουάι Λέοναρντ, ο οποίος καταλαμβάνει και ένα μεγάλο μέρος του salary cap.

Παρεμπιπτόντως, οι Ράπτορς έκαναν προσφορά και στον Πάτρικ ΜακΚό, ο οποίος αποκτήθηκε κατά την διάρκεια της σεζόν που πέρασε, αλλά έπαιξε ελάχιστα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ