NBA

Οι Ράπτορς "έδεσαν" με max συμβόλαιο τον Πασκάλ Σιάκαμ

Οι Ράπτορς "έδεσαν" με max συμβόλαιο τον Πασκάλ Σιάκαμ
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Τετραετή maximum επέκταση έδωσαν οι Πρωταθλητές ΝΒΑ, Τορόντο Ράπτορς, στον Πασκάλ Σιάκαμ μαζί με τα κλειδιά της ομάδας και τον ρόλο του franchise player.

Είναι οι εν ενεργεία Πρωταθλητές του ΝΒΑ, η λογική λέει πως δεν θα κάνουν το back-to-back καθώς έχασαν τον Κουάι Λέοναρντ, παρόλα αυτά οι Ράπτορς κινούνται με στόχο να μείνουν στην ελίτ της Λίγκας και με αυτή την κατεύθυνση προχώρησαν στο "δέσιμο" του Πασκάλ Σιάκαμ δίνοντάς του τετραετή maximum επέκταση συμβολαίου.

Ο 25χρονος φόργουορντ έκανε εκπληκτική σεζόν πέρυσι, είχε 16.9 πόντους από 60.2% στο δίποντο, 36.9% στο τρίποντο και 78.5% στις βολές, μαζί με 6.9 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, ένα κλέψιμο και σχεδόν ένα μπλοκ ανά 31.9 λεπτά συμμετοχής σε 80 αγώνες της κανονικής περιόδου, με αποτέλεσμα να εξαργυρώσει την συνολική του εικόνα με ένα τετραετές συμβόλαιο που θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 129.9 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η επέκταση θα ξεκινήσει τη σεζόν 2020/21 (29 εκατομμύρια δολάρια) και θα τελειώσει τη σεζόν 2023/24 (36 εκατομμύρια δολάρια).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ