ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Ράπτορς έδειξαν τα "δόντια" τους στους Σέλτικς!

Toronto Raptors forward Kawhi Leonard, left, drives around Utah Jazz forward Royce O'Neale, right, in the first half during an NBA preseason basketball game Tuesday, Oct. 2, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Με τον Κουάι Λέοναρντ να είναι ασταμάτητος, οι Ράπτορς κέρδισαν με 113-101 τους Σέλτικς, παίρνοντας μία νίκη γοήτρου στο ντέρμπι της Ανατολής!

Οι Ράπτορς τα έπαιξαν όλα για όλα το καλοκαίρι αποκτώντας τον Κουάι Λέοναρντ με ανταλλαγή από τους Σπερς. Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ο All Star φόργουορντ φρόντισε ήδη να τους δικαιώσει, οδηγώντας τους στη νίκη με 113-101 επί των Σέλτικς!

Ο Λέοναρντ ήταν απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα μ 31 πόντου, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, σε μία ονειρεμένη βραδιά. Από κοντά τον ακολούθησε ο Σερτζ Ιμπάκα με 21 πόντους, με τον Κάιλ Λόουρι να προσθέτει 15 πόντους και τον αναγεννημένο Ντάνι Γκριν 14 πόντους.

Για τους Σέλτικς, που ακόμα ψάχνουν πατήματα στο γήπεδο, ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε 21 πόντους, ο Τζέισον Τέιτουμ 16 πόντους και ο Αλ Χόρφορντ 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

AP Photo/Rick Bowmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ