ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Ράπτορς αιχμαλώτισαν τους Γουόριορς!

Toronto Raptors guard Kyle Lowry, right, is defended by Golden State Warriors forward Jordan Bell (2) during the first half of an NBA basketball game in Oakland, Calif., Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Jeff Chiu)
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Καταιγιστικοί οι - χωρίς Λέοναρντ - Ράπτορς στο Γκόλντεν Στέιτ, διέσυραν με 113-93 τους Γουόριορς, στέλνοντας μήνυμα σε όλο το ΝΒΑ! Τραυματίστηκε ο Βαλαντσιούνας.

Οι Ράπτορς δεν αστειεύονται. Έχοντας το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, οι Καναδοί πήγαν στο Γκόλντεν Στέιτ χωρίς τον Καγουάι Λέοναρντ ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα έχασαν και τον Γιόνας Βαλαντσιούνας, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να διασύρουν με 113-93 τους Γουόριορς!

Το Τορόντο ήταν απλώς ασταμάτητο. Μπήκε από την αρχή καλύτερα στο παρκέ, παίρνοντας προβάδισμα με 31-22 στην πρώτη περίοδο και 57-41 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν... λύγισε στην τρίτη περίοδο όταν οι Γουόριορς πήγαν να ξεσπάσουν και αφού έφτασε να προηγείται ακόμα και με 25 πόντους διαφορά, πήρε μία άνετη νίκη! Βελτίωσε έτσι το ρεκόρ του σε 23-7, ρίχνοντας αυτό των Γουόριορς στο 19-10. Αν έλειπε και ο τραυματισμός του Βαλαντσιούνας (φάνηκε να τραυματίζεται άσχημα στον αριστερό αντίχειρα) όλα θα ήταν τέλεια.

Για τους Γουόριορς, που τελείωσαν τον αγώνα με 6/26 τρίποντα, ο Κέβιν Ντουράντ είχε 30 πόντους, ο Κλέι Τόμπσον 14 πόντους (αλλά με 7/17 σουτ) και ο Στέφεν Κάρι 10 πόντους με 3/12 σουτ, σε μία βραδιά που θα θέλουν να ξεχάσουν.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Ράπτορς αιχμαλώτισαν τους Γουόριορς!

AP Photo/Jeff Chiu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ