ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Πίστονς σόκαραν σε νεκρό χρόνο τους Ράπτορς στο Τορόντο!

Detroit Pistons forward Blake Griffin is seen during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Oct. 23, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Τρομεροί οι Πίστονς στο Τορόντο, επέστρεψαν από το -19 και κέρδισαν τελικά τους Ράπτορς με 106-104 χάρη σε καλάθι του Μπούλοκ στο τέλος, χαρίζοντας γλυκιά εκδίκηση στον Ντουέιν Κέισι!

Οι Πίστονς κατάφεραν να σοκάρουν τους Ράπτορς. Πραγματοποιώντας ψυχωμένη εμφάνιση, το Ντιτρόιτ επέστρεψε από το -19 και κέρδισε τελικά με 106-104 μέσα στο Τορόντο χάρη σε καλάθι του Ρέτζι Μπούλοκ στο τέλος! Με αυτό τον τρόπο τα "Πιστόνια" βοήθησαν τον προπονητή τους, Ντουέιν Κέισι, να πάρει μία μίνι εκδίκηση από τους Ράπτορς, οι οποίοι τον απέλυσαν πριν από μερικούς μήνες.

Οι Ράπτορς είχαν το πάνω χέρι από την αρχή του αγώνα, ξεφεύγοντας από νωρίς με διψήφια διαφορά, η οποία έφτασε κάποια στιγμή στην τρίτη περίοδο έφτασε ακόμα και στους 19 πόντους (85-66). Το Ντιτρόιτ ωστόσο δεν πανικοβλήθηκε. Διατήρησε την υπομονή του, έφερε σταδιακά το παιχνίδι στα μέτρα του και στο τέλος κατάφερε να κερδίσει χάρη σε λέι-απ του Ρέτζι Μπούλοκ σε νεκρό χρόνο, σοκάροντας τους Ράπτορς!

Ο Μπλέικ Γκρίφιν με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Αντρέ Ντράμοντ και Λάνγκστον Γκάλογουεί να προσθέτουν από 13 πόντους.

Για τους Ράπτορς, ο Κουάι Λέοναρντ είχε 26 πόντους και 9 ριμπάουντ και οι Γκρεγκ Μονρό και Πασκάλ Σιάκαμ από 17 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Πίστονς σόκαραν σε νεκρό χρόνο τους Ράπτορς στο Τορόντο!
Οι Πίστονς σόκαραν σε νεκρό χρόνο τους Ράπτορς στο Τορόντο!


AP Photo/Carlos Osorio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ