NBA

Οι πιο τρελές παραγγελίες των NBAers στη "φούσκα" του Ορλάντο

Οι πιο τρελές παραγγελίες των NBAers στη "φούσκα" του Ορλάντο

Χιλιάδες προϊόντα φτάνουν στη Disney World, με τους NBAers των 22 ομάδων να κάνουν διαρκώς παραγγελίες φυσιολογικών αλλά και αρκετών τρελών προϊόντων για να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους (VIDEO).

Από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στη Disney World, αρκετοί παίκτες του ΝΒΑ άρχισαν να γκρινιάζουν για μικρά δωμάτια, για κακής ποιότητας φαγητό, για κάθε πιθανό κι απίθανο λόγο. Ο Στίβεν Άνταμς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τους έβαλε στη θέση τους λέγοντας πως "βρισκόμαστε σε ένα υπέροχο θέρετρο και όχι στη Συρία", οι μέρες πέρασαν και οι τόνοι έπεσαν, με τις παραγγελίες προϊόντων να εκτοξεύονται σε τεράστια νούμερα εδώ και μερικές μέρες.

Κάποιοι προχώρησαν σε παραγγελίες χιλιάδων δολαρίων, ο Γιουντόνις Χάσλεμ για παράδειγμα ξόδεψε (ή επένδυσε, πείτε το όπως θέλετε) 5.000 δολάρια στο Amazon για να διαμορφώσει το δωμάτιό του και να νιώσει κάπως πιο άνετα. Οι άνθρωποι του ΝΒΑ φρόντισαν να υπάρχει ένας τεράστιος χώρος στον οποίο θα φτάνουν σε καθημερινή βάση τα φορτηγά, με την Ρέιτσελ Νίκολς να πηγαίνει εκεί και να εξηγεί ότι είδε από ψυγείο, μέχρι ηλεκτρονικά παιχνίδια σαν αυτά που υπήρχαν κάποτε στα πλοία και έτρωγαν όλα μας τα κέρματα. Από καναπέδες και εξοπλισμό πυγμαχίας, μέχρι τηλεοράσεις γιγαντιαίων διαστάσεων, από επιτραπέζια παιχνίδια μέχρι καφετιέρες και από πολύ μεγάλες ποσότητες ανθρακούχου νερού μέχρι τραπέζια μπιλιάρδου και μεγάλα μαξιλάρια.

Δείτε το video της Ρέιτσελ Νίκολς για το The Jump του ESPN:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ