ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Πέισερς βραχυκύκλωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς

Indiana Pacers guard Tyreke Evans (12) and forward Domantas Sabonis (11) trap Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) during the first half of an NBA basketball game in Indianapolis, Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Michael Conroy)
AP Photo/Michael Conroy AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Οι Πέισερς βρήκαν τον τρόπο να περιορίσουν την δράση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των σουτέρ γύρω του, καταφέρνοντας να πάρουν μία εύκολη νίκη με 113-97.

Οι Πέισερς έδειξαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς ότι είναι σκληρά καρύδια. Η καλύτερη άμυνα του ΝΒΑ κέρδισε κατά κράτος την καλύτερη επίθεση του ΝΒΑ στο μεταξύ τους παιχνίδι, με την Ιντιάνα να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες κόντρα στο Μιλγουόκι και να παίρνει τη νίκη με 113-97. Βελτίωσε έτσι το ρεκόρ της στο 18-10 και έφτασε μία ανάσα από τους Μπακς, που πλέον έχουν ρεκόρ 18-9.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλά κλεισμένος από την προσαρμοσμένη άμυνα των Πέισερς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 12 πόντους (season low), 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής. Και ένας από τους λόγους που συνέβη αυτό ήταν ότι γενικά δεν είχε βοήθειες, με το Μιλγουόκι να έχει συνολικά 11/43 τρίποντα.

Για τους Μπακς, ο 'Ερικ Μπλέντσο είχε 26 πόντους και ο Μπρουκ Λόπεζ 15 πόντους (αλλά με 5/16 σουτ), ενώ ο Κρις Μίντλετον έμεινε στους 10 πόντους με 4/18 σουτ (0/7 εκ των οποίων τρίποντα).

ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΠΕΪΣΕΡΣ

Η Ιντιάνα έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της, ξεφεύγοντας με 22-9 στο ξεκίνημα του αγώνα, πριν κλείσει την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 29-23. Στην δεύτερη περίοδο μάλιστα ήταν ακόμα καλύτερη, ξεφεύγοντας με 43-27, πριν πάει τελικά στα αποδυτήρια ούσα μπροστά στο σκορ με 58-43.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Πέισερς εκτόξευσαν την διαφορά στους 20 πόντους (64-44), έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Όπως αποδείχθηκε, αυτό ίσχυε σε απόλυτο βαθμό, παρά τις προσπάθειες των Μπακς, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν την διαφορά στους 8 πόντους (101-93) περίπου 4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν ποτέ να φανούν πραγματικά απειλητικοί.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Πέισερς βραχυκύκλωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς


AP Photo/Michael Conroy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ