NBA

Οι Πέισερς ταπείνωσαν τον ΛεΜπρόν και τους Λέικερς!

Οι Πέισερς ταπείνωσαν τον ΛεΜπρόν και τους Λέικερς!
AP Photo/Michael Conroy AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Ισοπεδωτικοί οι Πέισερς, διέλυσαν με 136-94 τους Λέικερς, υποχρεώνοντας τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην βαρύτερη ήττα της καριέρας του στο ΝΒΑ!

Οι Πέισερς δείχνουν σταδιακά να ξεπερνούν το σοκ της απώλειας του Βίκτορ Ολαντίπο. Οι Λέικερς από την πλευρά τους, αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται. Κάπως έτσι, το συναπάντημα των δύο ομάδων είχε ως αποτέλεσμα να διαλύσουν οι Πέισερς την παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς με 136-94, υποχρεώνοντας τον "Βασιλιά" στην βαρύτερη ήττα της καριέρας του στο ΝΒΑ!

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον για κάτι παραπάνω από ένα δωδεκάλεπτο, με το σκορ της πρώτης περιόδου να είναι 33-26 για τους Πέισερς. Στην δεύτερη περίοδο τα πράγματα θα ξεκαθάριζαν από αρκετά νωρίς, με την Ιντιάνα να ξεφεύγει με 69-46. Τα υπόλοιπα ήταν... ιστορία.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου οι Πέισερς ξέφυγαν με 83-53, παγιώνοντας την κυριαρχία τους στο παρκέ. Η διαφορά έκτοτε δεν έπεσε ξανά κάτω από τους 25 πόντους, με τους γηπεδούχους να στήνουν πάρτι κόντρα στους Λέικερς, που ήταν στον... κόσμο τους.

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 24 πόντους ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μάιλς Τέρνερ να προσθέτει 22 πόντους και τους Ντομάντας Σαμπόνις, Άαρον Χόλιντεϊ και Έντμοντ Σάμερ από 17 πόντους.

Για τους Λέικερς, ο ΛεΜπρόν είχε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ - ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έσπασε το φράγμα των 32.000 πόντων - με τον Τζαβέιλ ΜακΓκί να ακολουθεί με 16 πόντους και τον Λανς Στίβενσον να προσθέτει 13 πόντους.

ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ: Γιανγκ 12 (11 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Μπογκντάνοβιτς 24 (5 ασίστ), Τέρνερ 22 (4 κοψίματα), Κόλισον 5 (5 ασίστ, 4 κλεψίματα), Έβανς 7, Σαμπόνις 17, Λιφ, Ο΄Κουίν, Σάμερ 17, Χόλιντεϊ 17, Τζόζεφ 13, Ριντ 2

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΙΚΕΡΣ: Κούζμα 12, Τζέιμς 18 (7 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 6 λάθη), Ίνγκραμ 12, Ζούμπατς 8, Ρόντο 3, Μπίσλεϊ, Γουάγκνερ 5, Τσάντλερ, ΜακΓκί 16, Στίβενσον 13, Κάλντγουελ-Πόουπ 2, Μίχαλιουκ 5

Δείτε ΕΔΩ την κατάταξη του ΝΒΑ

AP Photo/Michael Conroy

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ